Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ξέσπασμα και 5άρα η Ατλέτικο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με ένα ξέσπασμα από το 48ο μέχρι το 63ο λεπτό, κατόρθωσε να καθαρίσει την Μάλμε με 5-0 και να κατακτήσει το 2ο σερί τρίποντο στον 1ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ

Ξέσπασμα και 5άρα η Ατλέτικο
Με τα τέρματα του Κόκε, του Μάντζουκιτς, του Γκριεζμάν, του Γκοντίν και του Τσέρτσι, οι «ροχιμπλάνκος» καθάρισαν το παιχνίδι με τη Μάλμε και έφτασαν τους 6 βαθμούς. Η Μάλμε, όπως και στο εκτός έδρας ματς με την Γιουβέντους, δεν άντεξε στην επανάληψη.

Οι «ροχιμπλάνκος» άρχισαν να πιέζουν πολύ προς το τέλος του πρώτου μέρους, όπου είχαν και δοκάρι με τον Γκριεζμάν και ευκαιρία με τον Μάντζουκιτς λίγο αργότερα, αλλά και του Αρντά Τουράν. Ωστόσο ο Μογιά αναγκάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάγκνους Έρικσον.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, άρχισε ο χορός των γκολ για την Ατλέτικο. Μετά από έναν έξοχο συνδυασμό, όπου πέντε παίκτες άλλαξαν τη μπάλα, ο Τουράν έδωσε από δεξιά στον Κόκε που έκανε στο 48’ το 1-0. Ο Μάντζουκιτς στο 61’ ύστερα από υπέροχη συρτή σέντρα του Κόκε, έκανε το 2-0 στο 61’ ενώ ο Γκριεζμάν, σε ένα σουτ που ο Όλσεν βρήκε τη μπάλα, δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πορεία της προς τα δίχτυα για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γκοντίν, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόκε έκανε το 4-0. Το 5-0 διαμόρφωσε ο Τσέρτσι στις καθυστερήσεις του αγώνα, αφού πρώτα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά σκόραρε.

Ατλέτικο: Μογιά, Γκοντίν, Σικέιρα, Χουανφράν, Μιράντα, Σουάρεθ, Κόκε, Γκριεζμάν (72' Ροντρίγκεζ), Τουράν (68' Ραούλ Γκαρθία), Νίγκεθ, Μάντζουκιτς (77' Τσέρτσι)

Mάλμε: Όλσεν, Τίνερχολμ, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο (87' Κονατέ), Ε. Γιόχανσον, Χάλστι, Έρικσον (87' Τερν), Αντού, Φόρσμπεργκ (66' Κρουν), Ρόσενμπεργκ, Τελίν

Τα ματς της τρίτης αγωνιστικής:
Ολυμπιακός - Γιουβέντους 1-0
(36’ Κασάμι)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλμε 5-0
(48’ Κόκε, 61’ Μάνζουκιτς, 63’ Γκρίζμαν, 87’ Γκοντίν, 90+3’ Τσέρτσι)

Η βαθμολογία:
Ατλέτικο 6
Ολυμπιακός 6
Γιουβέντους 3
Μάλμε 3

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:
Γιουβέντους - Ολυμπιακός
Μάλμε - Ατλέτικο Μαδρίτης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: