Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Όλοι… προσκυνούν στο Ναό!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους και την... παράδοση που χτίζουν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στις πρωταθλήτριες, που όλες «προσκυνούν» στο Ναό! 
Πρωταθλήτρια Αγγλίας στο καναβάτσο. Πρωταθλήτρια Ισπανίας στο καναβάτσο. Πρωταθλήτρια Ιταλίας, επίσης στο καναβάτσο. Τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν με ομάδες πρώτης ταχύτητας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και τώρα Γιουβέντους. Κοινώς, όλοι… προσκυνούν στο Ναό.
ADVERTISEMENT
Ο Θρύλος έγραψε μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία. Κέρδισε την Γιουβέντους, βρέθηκε με την λήξη του πρώτου γύρου των ομίλων στην κορυφή και θα πάει στο Τορίνο για να πάρει την ισοπαλία που θα του δώσει κατά 90% την πρόκριση (θα χρειάζεται μια νίκη κόντρα στη Μάλμε).
Δεν ξέρουμε, εάν θα τα καταφέρει, δεν ξέρουμε εάν θα προκριθεί για δεύτερη στη σειρά φορά στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να βλέπουμε τον Ολυμπιακό να παίζει με πάθος. Να παίζει με ψυχή, να βλέπουμε παίκτες που να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τεχνικές αναλύσεις τις έχετε ήδη διαβάσει. Για τα τρικ και τον τρόπο με τον οποίο ο Μίτσελ, βραχυκύκλωσε στο μεγαλύτερο διάστημα την Γιουβέντους.
Είναι προτιμότερο να σταθούμε σε κάποια πρόσωπα που ξεχώρισαν περισσότερο, χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν.  Για την ακρίβεια, θα σταθούμε σε τέσσερις παίκτες και δεν θα βάλουμε μέσα τον σκόρερ Κασάμι, που πάντα οι παίκτες που στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα, παίρνουν πάνω τους την δόξα.
Ρομπέρτο: Δεν είναι θέμα τύχης, το να διαθέτεις εξαιρετικό τερματοφύλακα. Ο ισπανός είναι τεράστιος πορτιέρο και το έχει αποδείξει. Τεράστια κίνηση η απόκτησή του και θα συνεχίζει να μας προσφέρει, μεγάλες εμφανίσεις.
Μποτία: Έχει κατηγορηθεί, όσο κανένας. Θεωρούμε ότι σε όλη του την καριέρα, δεν θα έχει δεχθεί τόσο μεγάλη κριτική, όση στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα. Για περίπου 70 λεπτά ήταν αλάνθαστος και με επιθετικούς με τεράστια αξία. Το ότι θα έχανε κάποιες μονομαχίες με αντιπάλους τον Τέβεζ και τον Μοράτα, ήταν δεδομένο. Και ο Νταβιντ Λουίζ θα τις έχανε…
Ντομίνγκεζ: Μαέστρος με όλη την σημασία της λέξης. Πραγματικός ηγέτης, που στον Ολυμπιακό έχει φτιάξει και πάλι το όνομά του. Έβγαζε την ομάδα, υποδειγματικά στην αντεπίθεση και δικαίως καταχειροκροτήθηκε.
Εντινγκά: Ματς σαν αυτό με την Γιουβέντους είναι βούτυρο στο ψωμί του. Για αυτά είναι γεννημένος. Για παιχνίδια με πίεση, για παιχνίδια ειδικών συνθηκών. «Σκύλος» με όλη την σημασία της λέξης. Έδωσε αμέτρητες μάχες και δικαίωσε… 1000% τον Μίτσελ που τον έριξε στη μάχη.
Υ.Γ. Τεράστια «εικόνα» το χειροκρότημα του κόσμου στον Πίρλο την στιγμή της αλλαγής. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα σέβεται και εκτιμά τους πολύ μεγάλους παίκτες.
Υ.Γ (1). Ο κόσμος φυσικά ζει και αναπνέει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εάν οι παίκτες βάλουν στην άκρη την κούραση και την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Γιουβέντους, θα κερδίσουν και μαζί να πάρουν ρεβάνς για την περσινή ήττα.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: