Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΚ… έτοιμη για μάχη!

Προετοιμασμένη για δυνατή μάχη απέναντι σε σκληροτράχηλο αντίπαλο είναι εν όψει Χανίων η ΑΕΚ. Οι συστάσεις και τα πλάνα του Δέλλα. Κι άλλο «χαρτί» για το γήπεδο. «Κινήσεις» για μεταγραφές εν όψει.

ΑΕΚ… έτοιμη για μάχη
Στο Αίγιο για την πρεμιέρα η ΑΕΚ πήρε μια πρώτη γεύση του τι εστί Football League. Και περιμένει αντίστοιχη στον αγώνα της Παρασκευής με τα Χανιά στα Περιβόλια για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Τραϊανός Δέλλας φρόντισε να προϊδεάσει τους παίκτες του για το τι τους περιμένει απέναντι σε ένα συγκρότημα σαν αυτό του μετρ του είδους, Σούλη Παπαδόπουλου.

«Θα παίξουν πολύ δυνατά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε. Θα κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να μας κερδίσουν, αλλά εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της «Ένωσης».

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα του, φαίνεται πως υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Όλα δείχνουν πως ο Μάνταλος θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση, πίσω από τον σέντερ φορ. Αυτός θα είναι ο Αραβίδης, που αντικαθιστά τον Ντακόλ, με τον Μπαρμπόσα να επιστρέφει σε θέση αριστερού εξτρέμ και τον Πλατέλλα να παραμένει δεξιά, ενώ ο Ντούνης μετά από δύο μέτριες εμφανίσεις θα μείνει στον πάγκο. Δεδομένης της απουσίας του Ανάκογλου, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ο Κορδέρο θα έχει παρτενέρ στα αμυντικά χαφ έναν εκ των Γεωργέα ή Ρόβα. Στα μετόπισθεν δεν αναμένονται αλλαγές, με τον Ανέστη στο τέρμα, τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στόπερ και τους Μπακάκη και Πεταυράκη στα δύο άκρα.

Πέραν του Ανάκογλου, εκτός αποστολής έμειναν ξανά οι Μπρέτσεβιτς και Σοϊλέδης που κρίθηκαν ανέτοιμοι, όπως και ο Τζανετόπουλος που αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ένα ακόμη χρήσιμο «χαρτί»

Η ΑΕΚ ξεπερνά τη μία μετά την άλλη τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη των έργων για το νέο της γήπεδο. Μετά την άδεια της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και της ΔΕΗ, εξασφαλίστηκε άδεια από την ΕΥΔΑΠ για την εξασφάλιση του… νερού στο χώρο της «Αγια-Σοφιάς» μέσω ειδικής παροχής. Φυσικά τα έργα δεν μπορούν να αρχίσουν μέχρι να δοθεί η άδεια οικοδομικών εργασιών, που αναμένεται όχι νωρίτερα από τα μέσα Νοεμβρίου.

Μπακ και φορ εν όψει

Σύμφωνα με τον «Τρελό του Χωριού» στη SportDay, η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για αριστερό μπακ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ έχει στα υπόψη της και δύο περιπτώσεις φορ από την Ισπανία. Η «Ένωση» δεν… καίγεται για την ώρα για ενίσχυση στις θέσεις αυτές και αν δεν καταφέρει να αποκτήσει αυτό που θέλει τον Ιανουάριο, θα επανέλθει το καλοκαίρι.

*Πεταυράκης και Ντούνης θα επισκεφτούν απόψε το σύνδεσμο της Original στα Χανιά, συνεχίζοντας τη φετινή συνήθεια ποδοσφαιριστές της ομάδας να βλέπουν από κοντά τους οργανωμένους φιλάθλους της ΑΕΚ σε κάθε εξόρμηση της ομάδας στην περιφέρεια.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: