Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«Ατού του ΠΑΟΚ η Τούμπα»!

paokaek10playoff1652010
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Ιταλός δημοσιογράφος της Republica, Tζουσέπε Κακαμπρέζε και μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:
Για την κατάσταση της Φιορεντίνα:
«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους καθώς μετά από την ήττα από την Λάτσιο η Φιορεντίνα θέλει μια νίκη για να ξεφύγει από την πολύ αρνητική κριτική».
Για το αν κάνει ροτέισον ο Βισέντζο Μοντέλα:
«Είναι κάτι το σύνηθες να κάνει ροτέισον ο Μοντέλα στην Ευρώπη. Υπάρχει την Κυριακή παιχνίδι με την Μίλαν και θέλει να είναι φρέσκια η ομάδα αλλά και να εμφανίσει ένα πολύ ξεκούραστο σύνολο στο ντέρμπι της Κυριακής»
Για την σημασία που δίνει η Φιορεντίνα στην Ευρώπη:
«Η Ευρώπη είναι πάρα πολύ σημαντική καθώς η ομάδα δεν έχει πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα. Στόχος είναι η Φιορεντίνα να πάει στον τελικό και να πάρει το πρώτο τρόπαιο στην θητεία του προέδρου της ομάδας, του Ντε Λα Βάλε».
Για τον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με ατού της την έδρα της. Βάζει πολύ γκολ και έχει γρήγορους επιθετικούς. Πρέπει η Φιορεντίνα να μην δώσει χώρους και οι παίκτες της να είναι συγκεντρωμένοι ιδιαίτερα στην άμυνα».
Για τους παίκτες που πρέπει να προσέξει η Φιορεντίνα:
«Η Φιορεντίνα επιβάλει το δικό της παιχνίδι για αυτό δεν κοιτάει ξεχωριστά τους αντιπάλους παίκτες αλλά ως σύνολα».
Για το γήπεδο:
«Ξέρω πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πως είναι μια καυτή έδρα. Αυτό ίσως αποτελέσει πρόβλημα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά ο Μοντέλα γνωρίζει τι ατμόσφαιρα θα συναντήσει».
Για το άρθρο που είχε γράψει η «Republica» για το Ελληνικό ποδόσφαιρο:
« Δεν γνωρίζω πολλά. Όταν γράφτηκε το άρθρο προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον συνάδελφο που έγραψε το άρθρο όμως μπόρεσα να τον εντοπίσω και δεν γνωρίζω κάτι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: