Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Είχε… αγίους ο Βενγκέρ!!


Δεν είχε άγιο, αλλά αγίους ο Βενγκέρ και η Άρσεναλ που τους βρήκε στα πρόσωπα των Γκιμπς και Ποντόλσκι οι οποίοι με δικά τους γκολ στο τέλος έφεραν την ανατροπή και το 2-1 στην έδρα της Άντερλεχτ.

Είχε… αγίους ο Βενγκέρ!
Αντιμέτωπη με το φάσμα της ήττας βρέθηκε η Άρσεναλ μέσα στο Βέλγιο, αλλά πάνω που όλοι πίστεψαν πως η ομάδα του Βενγκέρ θα έφευγε με σκυμμένα κεφάλια από το γήπεδο, βρέθηκαν δυο μικροί… θεούληδες να ανατρέψουν την κατάσταση.

Η Άντερλεχτ κατάφερε να προηγηθεί με τον Ναχάρ στο 71’, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει την πρώτη της φετινή νίκη στον 4ο όμιλο του Champions League. Στο 89’ ο Γκιμπς ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις ήρθε με προβολή από κοντά ο Ποντόλσκι να διαμορφώσουν το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ντεζάχτ, Μπεμπά, Βαντεν Μπόρε, Πρετ, Ντεφούρ, Τέλεμανς, Ναχάρ, Σιριάκ, Ακεαμπόνγκ, Κοντε

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνες, Γκιμπς, Μερτεζάκερ, Μονρεάλ, Τσέιμπερς, Γουΐλσιρ, Ράμσεϊ, Καθόρλα, Φλαμινί (75’ Τσάμπερλεν), Σάντσες, Ουέλμπεκ (75’ Κάμπελ).

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου εξελίχθηκε σε μια… μικρή επίδειξη δύναμης της Ντόρτμουντ. Στην Κωνσταντινούπολη το πάρτι με… οικοδέσποινα τη Γαλατασαράι ξεκίνησε με εντυπωσιακό Ομπαμεγιάνγκ που σημείωσε δύο γκολ (6’, 18’), ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ρόις έσβησε ξανά τα… φωτά. Στο 83’ ο Ράμος διαμόρφωσε το τελικό 0-4 το οποίο στέλνει τους Γερμανούς στην κορυφή με 9 βαθμούς και με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Τέγιες (61’ Γιασίν), Τσεντρού, Καγιά, Τσαμντάλ, Αλτιντιπ (61’ Τζεμαιλι), Ινάν, Σνάιντερ, Γιλμάζ, Πάντεφ (78’ Τσολάκ)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Χούμελς (69’ Γκουντογκάν), Παπασταθόπουλος, Πίστσεκ, Κελ, Μπέντερ (53’ Γκίντερ), Καγκάβα (82’ Ράμος), Ρόις, Μιχταριάν, Ομπαμεγιάνγκ.

Τα αποτελέσματα:
Άντερλεχτ – Άρσεναλ 1-2
(71’ Ναχάρ – 89’ Γκιμπς, 90’ Ποντόλσκι)

Γαλατάσαραϊ – Ντόρτμουντ 0-4
(6’, 18’ Ομπαμεγιάνγκ, 41’ Ρόις, 83’ Ράμος)

Βαθμολογία
Ντόρτμουντ 9
Άρσεναλ 6
Γαλατασαράι 1
Άντερλεχτ 1

Επόμενη αγωνιστική:
Ντόρτμουντ-Γαλατασαράι
Άρσεναλ-Άντερλεχτ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: