Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Σαβίνι: «Περνούν ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα» (audio)

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά και της Φιορεντίνα, Μίρκο Σαβίνι μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» κάνοντας την εκτίμησή του για το σημερινό αγώνα του Δικεφάλου με την ομάδα της Φλωρεντίας. Παράλληλα ο Ιταλός πρώην παίκτης και νυν προπονητής αναφέρθηκε στη γενικότερη εικόνα των «ασπρόμαυρων» φέτος.

Για τον σημερινό αγώνα είπε: 

«Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Η Φιορέντίνα δεν πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, αλλά παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Έχει καλούς παίκτες όπως ο Κουαρδάδο, ο Μπόρχα Βαλέρο και άλλους. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ πάει καλά, είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα και κάνει μια αξιόλογη πορεία».

Για τις σημερινές απουσίες της Φιορεντίνα, όπως του Γκόμεζ και του Ρόσι, τόνισε:

«Είναι πολύ καλοί παίκτες και οι δύο, αλλά ο Γκόμεζ δεν παίζει πολύ καλά ακόμη λόγω του περσινού τραυματισμού του. Ο Ρόσι επίσης έχει προβλήματα και λυπάμαι για αυτό. Αν παίξουν οι δύο παίκτες η Φιορεντίνα θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμικότητα».

Για την εικόνα που έχει για το φετινό ΠΑΟΚ:

«Παρακολουθήσα κάποια στιγμιότυπα από τους αγώνες στο Europa League, βλέπω τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στη Σούπερ Λιγκ, αλλά δεν έχω δει κάποιο παιχνίδι. Ξέρω καλά τον Αθανασιάδη, τον Σαλπιγγίδη, αλλά και τον Κάτσε που ήταν νέος όταν ήμουν στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι για την Φιορεντίνα και θα επηρεαστεί από την απόδοση του ΠΑΟΚ, αλλά και από την ατμόσφαιρα».

Για τις διαφορές μεταξύ Γιουβέντους και Φιορεντίνα, με δεδομένη τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού, επεσήμανε:

«Η Γιουβέντους στην Ιταλία είναι η καλύτερη ομάδα, μαζί με τη Ρόμα. Παίζουν με τον ίδιο τρόπο, είτε εντός, είτε εκτός. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή η Γιουβέντους, ενώ στο δεύτερο απέκρουσε πολλά σουτ ο Ρομπέρτο. Η Φιορεντίνα δεν είναι τόσο καλή όσο η Γιουβέντους και για αυτό εκτιμώ ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι η Φιορεντίνα και ο ΠΑΟΚ θα περάσουν από αυτόν τον όμιλο».

Τέλος, για το αν μίλησε με κάποιον εκ των Ίβιτς και Βρύζα το τελευταίο διάστημα:

«Με τον Ίβιτς μίλησα και του έδωσα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Κ-20. Με το Βρύζα έχω καιρό να μιλήσω. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν εργάζομαι κάπου, φέτος πήρα και το δεύτερο πτυχίο της προπονητικής και περιμένω».    


Ακούστε τη συνέντευξη στους Δημήτρη Κανελλάκη και Κώστα Πετρωτό:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: