Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Νέο πρόβλημα και… χαμόγελα!!

Ακόμη ένας παίκτης προστέθηκε στο «απουσιολόγιο» του Πλατανιά, καθώς ο Λούκα Μιλούνοβιτς αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση και ακολούθησε θεραπεία. Στα θετικά η επιστροφή των Περιστερίδη και Σέχου.

Νέο πρόβλημα και… χαμόγελα
Επέστρεψαν στις προπονήσεις στον Πλατανιά μετά το ρεπό της Τρίτης (21/10), ωστόσο στο «απουσιολόγιο» του Γιάννη Χριστόπουλου -ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα- προστέθηκε άλλο ένα όνομα…

Συγκεκριμένα, ο Λούκα Μιλούνοβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό λίγο πριν το τέλος του πρωινού προγράμματος των Κρητικών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία το απόγευμα.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός είδε και τους Νταβίντ Τόρες και Γεβγέν Νέπλιακ να συνεχίζουν τις θεραπείες τους. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από διάταση τετρακεφάλου και ο δεύτερος από οίδημα λαγονοψοΐτη.

Εκτός των άλλων όμως, υπήρχαν κι ευχάριστα στο «στρατόπεδο» του συλλόγου από τα Χανιά, καθώς ο Κώστας Περιστερίδης έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων και ο Εμιλιάνο Σέχου ένα κομμάτι τους, δείχνοντας αμφότεροι πως ξεπερνούν τα προβλήματά τους.

Όσον αφορά στην διπλή προπόνηση της Τετάρτης (22/10), επικεντρώθηκε σε ασκήσεις ταχύτητας με μπάλα και τακτική. Η επόμενη του Πλατανιά έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (23/10) στις 17:00.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: