Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«Eλπίδες για τον τίτλο»

kostas orfanos
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Ορφανός.
Μίλησε για το παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με τη Φιορεντίνα, αλλά και τον κόσμο.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα τόνισε:
«Καταρχήν η εικόνα της ομάδας είναι παραδόξως πολύ καλή και αυτό το λέω γιατί στην προετοιμασία η ομάδα στα φιλικά δεν τα πήγαινε καλά και δεν ήρθαν παίκτες με μεγάλη αξία και στη συνέχεια μέσα στη χρονιά άλλαξε αυτό το πρόσωπο. Έτσι ο κόσμος θα περιμένει και σήμερα να δει τον καλό ΠΑΟΚ όπως και στα προηγούμενα ματς».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που χάσει βαθμούς με τη Φιορεντίνα και σε συνδυασμό με τις πιθανές νίκες της Γκινγκάμπ θα έχει προβλήματα για την πρόκριση προσέθεσε:
«Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις υπολογισμούς, αλλά βλέπεις το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Γκινγκάμπ που μας κέρδισε δεν νομίζω ότι είναι καλύτερη ομάδα από εμάς και πιστεύω πως εμείς και η Φιορεντίνα  θα περάσουμε. Άκουσα και τις δηλώσεις του Τζιόλη και πιστεύω πως μπορούμε να περάσουμε και ως πρώτοι».
Στη συνέχεια ο κ. Ορφανός είπε:
«Στο ξεκίνημα της περιόδου δεν είχαμε παίκτες μεγάλης αξίας. Δηλαδή ο Μακ εμφανίστηκε πάρα πολύ ελπιδοφόρος, ο Ρατς απέδειξε πως δεν είναι τελειωμένος και μας έκανε να ξεχάσουμε γρήγορα τον Λίνο, αγωνιστικά πάντα. Επίσης ο Σκόνδρας τη φετινή σεζόν είναι πολύ καλός και απέδειξε πως μπορεί να βρίσκεται στο ρόστερ».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα δώσει το παρών στο γήπεδο σήμερα απάντησε
«Ο κόσμος πάντα βοηθά την ομάδα και όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι. Χθες πήγα στο Παλατάκι και είδα τους 2.000 φιλάθλους και άκουγα τα συνθήματα και είναι το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές».
Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους υπογράμμισε:
«Χάρηκα με τη νίκη του Ολυμπιακού, γιατί μαζεύει πόντους η Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός και είχε τον Ρομπέρτο, ο οποίος έπιασε πολλά. Επίσης θέλω να νικήσει εκτός του ΠΑΟΚ βέβαια και ο Αστέρας και ο Παναθηναϊκός, γιατί οι βαθμοί βοηθούν τις Ελληνικές ομάδες».
Τέλος ο κ. Ορφανός κατέληξε:
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική κάμψη του Ολυμπιακού και έχει φανερές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: