Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Διορία ΑΕΚ σε Κάρακτερ!

Μέχρι το βράδυ θα περιμένει η ΑΕΚ την απάντηση του Ντέρικ Κάρακτερ στην πρόταση που του έχει κάνει. Πιθανές κι άλλες προσθήκες.

Διορία ΑΕΚ σε Κάρακτερ
Στο… περίμενε εξακολουθεί να έχει την ΑΕΚ ο Ντέρικ Κάρακτερ. Ο Αμερικανός σέντερ έχει δεχτεί πρόταση από την «Ένωση», αλλά μέχρι χθες δεν είχε απαντήσει και οι άνθρωποι της ομάδας τού έδωσαν διορία μέχρι απόψε. Αν δεν απαντήσει καθόλου ή απαντήσει αρνητικά, οι «κιτρινόμαυροι» θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις που ήδη έχουν τσεκάρει για την αντικατάσταση του Βέρνον Γκούντριτζ.

Αυτή η αλλαγή πιθανώς να μην είναι και η μοναδική για την ΑΕΚ. Ο Γκάρετ Γουίλιαμσον βρίσκεται σε εξαιρετικά επισφαλή θέση, αφού δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα και τώρα λόγω μυϊκού τραυματισμού χάνει το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Όσο για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, παρά τις φήμες περί πρότασης από την Τουρόβ, δεν έχει υπάρξει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Ο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο χωρίς buy out και μόνο αν γίνει μια πολύ δελεαστική πρόταση και βρεθεί ισάξιος ή καλύτερος αντικαταστάτης θα αφεθεί ελεύθερος από την ΑΕΚ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: