Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«Δεν προπονούνται εκτός έδρας»

fiorentina1-615x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε η Ιταλίδα δημοσιογράφος, Φραντζέσκα Μπαντινέλι και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Φιορεντίνα πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:
Για την συνέντευξη που πήρε από τον Ζήση Βρύζα:
« Ο Ζήσης Βρύζας δήλωσε πως η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα πρωταθλητών για την κορυφαία διοργάνωση διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ και όχι για το  Γιουρόπα Λιγκ. Τόνισε πως έχασε από την Λάτσιο και αυτό κάνει ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ καθώς δύσκολα χάνει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Επίσης, είπε πως η Τούμπα θα είναι γεμάτη με πολύ καυτή ατμόσφαιρα και πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα ωθήσουν την ομάδα για την νίκη. Θα υπάρχει και ένα θέαμα εκτός αγωνιστικού χώρου και η Τούμπα είναι μια πολύ δύσκολη έδρα σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Για τους παίκτες που δεν συμμετέχουν στην αποστολή της Φιορεντίνα:
«Δεν έρχονται εκτός των Ρόσι και Γκόμεζ, ο στόπτερ ο Σάβιτς και ο Χιλιανός μέσο ο Πιζάρο. Ο Μοντέλα τους άφησε στην Φλωρεντία καθώς υπάρχει το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μίλαν την Κυριακή. Έρχεται ο νεοαποκτηθείς ο Μαρίν που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί αν και συμμετέχει πρώτη φορά σε αποστολή».
Για την πιθανή 11αδα της Φιορεντίνα:
«Η ομάδα θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3. Ο Ταταρουσάνου θα είναι στο τέρμα, ο Τόμοβιτς δεξιά στην άμυνα, ο Πασκουάλε αριστερά, οι Ροντρίγκεζ και Μπαζάντα στο κέντρο της άμυνας, οι Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο, Ακουιλάνι και Μαρίν στον χώρο του κέντρου και οι Κουαδράδο, Μπερναντίσκι στα δύο άκρα της επίθεσης».
Για το αν έκαναν κάποιες δηλώσεις για το παιχνίδι οι άνθρωποι της Φιορεντίνα:
«Δεν έγινε κάποια δήλωση. Έγινε μια προπόνηση και έφυγαν περίπου πριν από μια ώρα για την Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε τις δηλώσεις για το παιχνίδι που θα κάνει ο Μοντέλα στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Κούρτιτς»
Για το γεγονός πως δεν θα προπονηθεί στην Θεσσαλονίκη η Φιορεντίνα:
«Δεν είναι πρώτη φορά αυτό το κάνει συνήθως στην Ευρώπη η Φιορεντίνα και ο Μοντέλα. Κάνουν την τελευταία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Φλωρεντίας όπου δεν μπορεί να δει κανένας δημοσιογράφος. Αυτό έγινε και με την Ντινάμο Μινσκ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: