Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Βασίλισσα στο… κόκκινο!!

Σίφουνας στο Άνφιλντ η Ρεάλ Μαδρίτης! Η βασίλισσα έκανε μια… χαψιά τη Λίβερπουλ (με τον Κριστιάνο να κάνει νέο ρεκόρ), επικρατώντας 3-0 και πηγαίνοντας φορτσάτη στο κλάσικο. Λύτρωση για Λουντογκόρετς.

Βασίλισσα στο… κόκκινο!
Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι, δεν καταλαβαίνει από έδρες! Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε… πλάκα στη Λίβερπουλ και επικρατώντας άνετα 3-0 στο Άνφιλντ επιβεβαίωσε τη διαφορά κλάσης της (πρώτο γκολ του Κριστιάνο στο εν λόγω γήπεδο μετά από έξι αγώνες).

Και την ίδια ώρα που η βασίλισσα διατηρούσε άνετη κι ωραία την κορυφή για… πάρτι της, η Λουντογκόρετς έπαιρνε σπουδαία νίκη επί της Βασιλείας, με τον Μίνεφ να λυτρώνει τους Βούλγαρους στις καθυστερήσεις (1-0).

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για να… τελειώσει την υπόθεση νίκη. Στο 23’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλυσε το… γόρδιο δεσμό (με εξαιρετικό γκολ που προήλθε από ασίστ του Χάμες) και ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του έγινε ο πρώτος που βρίσκει δίχτυα σε δέκα συνεχόμενα εκτός έδρας ματς Champions League. Και η συνέχεια ήταν ανάλογη. Με τον Μπενζεμά να παίρνει τη… σκυτάλη στο 30’ και στο 41’ να «τινάζει» ξανά τα δίχτυα του Μινιολέ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου. Και την ίδια ώρα οι κόκκινοι απλώς είχαν ένα δοκάρι με τον Κουτίνιο -σε επέμβαση και του Κασίγιας. Τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του ματς, με τους Ισπανούς να κρατούν άνετα το υπέρ τους σκορ και να μην φορτσάρουν, ενόψει και του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ενώ απ’ την άλλη οι γηπεδούχοι παραδόθηκαν άνευ όρων.

Λουντογκόρετς-Βασιλεία 1-0

Δεν θαμπωθήκαμε απ’ το θέαμα. Δεν πήγαινε η μπάλα πάνω-κάτω. Δεν έγιναν… 100 φάσεις. Η Λουντογκόρετς, όμως, πήρε αυτό που ήθελε. Με πολύ κόπο και ιδρώτα έκαμψε την αντίσταση της Βασιλείας με το γκολ του Μίνεφ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων που χάρισε στους Βούλγαρους τη νίκη και φυσιολογικά οι φίλαθλοι στις εξέδρες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Ένα αποτέλεσμα που κράτησε τους νικητές στο κόλπο ακόμα και για τη δεύτερη θέση. Απ’ την άλλη, οι Ελβετοί προσπάθησαν για το θετικό αποτέλεσμα, έφτασαν κοντά αν και απ’ το 18’(!) έπαιζαν με παίκτη λιγότερο -λόγω αποβολής του Ντιέ- αλλά η ουσία τους… άφησε με άδεια χέρια!


Τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου:

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3
(23’ Ρονάλντο, 30’, 41’ Μπενζεμά)

Λουντογκόρετς-Βασιλεία 1-0
(91’ Μίνεφ)

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ρεάλ Μαδρίτης 9 (10-2)
2. Λίβερπουλ 3 (2-5)
3. Λουντογκόρετς 3 (3-4)
4. Βασιλεία 3 (2-6)

Η επόμενη 4η αγωνιστική (4/11):

Βασιλεία-Λουντογκόρετς
Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: