Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Την πάτησαν… πάλι οι μικροί του Ολυμπιακού!


Όπως και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς για το Youth League, οι μικροί του Ολυμπιακού… έκατσαν στο 1-0 του πρώτου ημιχρόνου και το πλήρωσαν με την ισοφάριση από τη Γιουβέντους (1-1).

Την πάτησαν… πάλι οι μικροί του Ολυμπιακού
Δεν έμαθαν από τα λάθη τους οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού. Οι ομάδα Κ20 των «ερυθρολεύκων» αντιμετώπισαν την Γιουβέντους, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Youth League, και κατάφεραν ξανά … να χάσουν μια νίκη που στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης φαινόταν πως μπορούσαν να πάρουν.

Όπως και στον εντός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν υποδειγματικό πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 1-0 (Λάτσι 7’).

Αν και οι Ισπανοί είχαν κάνει την ολική ανατροπή, αυτή τη φορά οι «μπιανκονέρι» πήραν απλώς την ισοπαλία, με το τελικό 1-1 να έχει έρθει από αυτογκόλ του Βατουσιάδη (65'). Βασικός για τους Ιταλούς ήταν ο Τάσος Δώνης.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα, αφού δεν χρειάστηκε να περάσει το δεκάλεπτο για να σκοράρει. Ο Λάτσι έκανε το 1-0 στο 7ο λεπτό, μετά από χαμηλή σέντρα του Μανθάτη και τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των Ιταλών.

Το πρώτο τέταρτο ήταν κυριολεκτικά «ερυθρόλευκο», καθώς οι Πειραιώτες είχαν δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες για το 2-0 με τον Βέργο (8’) και τον Λάτσι (15’).

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός έριξε ρυθμούς, έχοντας… κάβα το 1-0, ενώ η Γιουβέντους αν και είχε την κατοχή (61% έναντι 39% των Πειραιωτών) δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στο τέρμα του Ηλιάδη.

Μόνη εξαίρεση ήταν η μεγάλη ευκαιρία του… συνήθεις υπόπτου, Καζίμ Λάτσι, στο 43’ με κοντινή κεφαλιά, την οποία απέκρουσε ενστικτωδώς ο Οντέρο.

Το δεύτερος ημίχρονο φαινόταν πως θα κυλήσει όπως και το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου, δηλαδή με τους παίκτες του Βασίλη Βούζα να φυλάνε τα νώτα τους και τους «μπιανκονέρι» να μην μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρούς κινδύνους.

Αυτό συνέβαινε μέχρι το 65ο λεπτό, όταν ο Βατουσιάδης προσπαθώντας να διώξει τη σέντρα του Ντε Μπιάσι, έστειλε κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Από εκείνο το σημείο και μετά, με το σκορ να είναι πλέον στο 1-1, ο Ολυμπιακός ανέβασε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να πιέζει για το εκ νέου προβάδισμα στο σκορ.

Η πολύ μεγάλη ευκαιρία δεν ήρθε για τον Ολυμπιακό, αν και ο Καραχάλιος πήγε κυριολεκτικά στο… και πέντε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς, όσους και η Γιουβέντους. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πρώτη με εννιά βαθμούς και η Μάλμε ακόμα δεν έχει πόντο.

*Στο γήπεδο βρέθηκαν ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του, όπως και οι Πιέρ Ισά, Κριστιάν Καρεμπέ αλλά και ο Δημήτρης Σιόβας οι οποίοι παρακολούθησαν το ματς.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας (Νικολαόυ 66’), Βατουσιάδης, Τόλι, Μεγαρίτης, Καραχάλιος, Λάτσι, Μανθάτης (Χαντζάρης 80’), Ιγνατίδης (Γαρεφαλάκης 57'), Βέργος

Γιουβέντους: Οντέρο, Ντε Μπιάσι, Βάργκα, Ρούσσος, Πέλίνι, Μάτσεκ (Μάτσεκ 58’), Σακόρ, Μπνου-Μαρζουκ, Δώνης, Κλεμένζα (Μπουενακάσα 58’) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: