Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«Μπορεί ο ΠΑΟΚ»

skartados+giorgos
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκαρτάδος και μίλησε για την αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με την Φιορεντίνα ενώ θυμήθηκε και το παιχνίδι με την Βερόνα.
Αναλυτικά τα ίσα δήλωσε στον Arena FM:
Για το ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα:
 «Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως μπορεί να παίρνει αποτελέσματα όμως παίζει με μια σπουδαία Ιταλική ομάδα. Πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να πετύχει μια δεύτερη νίκη και αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση».
Για τα παιχνίδια με την Βερόνα:
«Η Βερόνα είχε πάρει το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Χάναμε 1-0 και στο 70’ ισοφάρισα με κεφαλιά μετά από φάουλ του Βασιλάκου και δική μου κεφαλιά. Ήταν πολύ σπουδαία η αντίπαλη ομάδα. Μετά από δύο χρόνια είχα δεχτεί μια πρόταση από την Κόμο όμως δεν την αποδέχτηκε ο ΠΑΟΚ. Είχαμε καλή ομάδα».
Για τις διακεκριμένες θέσεις που θα βάλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους παλαίμαχους:
«Θέλαμε καιρό να κάνουμε μια συνάντηση με τον κ. Αγγελίδη να συναντηθούμε και να συζητήσουμε πράγματα. Χθες βρεθήκαμε και συζητήσαμε περισσότερο τυπικά θέματα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μας έδωσε μια σουίτα 18 ατόμων όπου θα μπορούμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ και θα μας δίνει άλλες 10 προσκλήσεις για την θύρα 3. Οι βετεράνοι κάνουν διαφήμιση τον ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε το αυτονόητο, να μην πρέπει να πληρώνουμε για να βλέπουμε τα παιχνίδια και μια βοήθεια υλικού».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: