Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Οδηγίες προς φιλάθλους!!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Φιορεντίνα την Τούμπα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους της για την άφιξη στο γήπεδο.

Οδηγίες προς φιλάθλους
Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης, υπενθυμίζει την ώρα ανοίγματος των θυρών και προτρέπει τους φιλάθλους να έχουν μαζί τους τα στοιχεία τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας που θα παρευρεθούν στην Τούμπα για το ματς απέναντι στη Φιορεντίνα, διευκρινίζει τα εξής:

- Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 09:00 ως την έναρξη του ματς μπροστά από την μπουτίκ και από τις 14:30 ως την έναρξη του ματς μπροστά από τη θύρα 4.

- Οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30 και ο χώρος μπροστά από τα αποδυτήρια θα είναι αποκλεισμένος ως την άφιξη των αποστολών (περίπου 18:30). Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

- Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να φέρουν μαζί τους ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα αυτοκινήτου, καθώς αφενός ενδέχεται να ζητηθεί επίδειξή τους κατά την είσοδο στο γήπεδο, αφετέρου είναι απολύτως απαραίτητα για την αγορά εισιτηρίου, την επίλυση προβλήματος εισιτηρίου που έχει αγοραστεί από το ίντερνετ ή την αναπλήρωση χαμένης κάρτας διαρκείας.

- Η θύρα 8 θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους της Φιορεντίνα και για το λόγο αυτό δεν διατίθενται εισιτήριά της.

- Το πάρκινγκ των κατόχων εισιτηρίων VIP θα μεταφερθεί στο σχολείο της οδού Κλεάνθους, απέναντι από το γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: