Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«Είναι τρελός ο πρόεδρος»

kakagianis
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, Γιάννης Κακαγιάννης
Μίλησε για τον Σπύρο Παπαθανασάκη, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και το γήπεδο που θέλει να χτίσει ο πρόεδρος του Ηρακλή.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4
Για το ότι πανηγύριζαν τη δεύτερη νίκη στη σεζόν τόνισε:
«Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, οι πανηγυρισμοί μου έχουν κάποια μικρή καθυστέρηση μήπως και ο βοηθός σηκώσει καμιά σημαία. Ήμασταν στο μαγαζί του Σπύρο Παπαθανασάκη και τα Ελληνικά παιχνίδια εδώ είναι τις πρωινές ώρες και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί ήταν αυτό με τον Ολυμιπακό Βόλου».
Για το ότι πλέον όλα στον Ηρακλή δουλεύουν ρολόι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια απάντησε:
«Το ξέρω σαν οπαδός του Ηρακλή και αυτή τη στιγμή το ζω καθημερινά. Μπορεί να είμαστε μακριά, αλλά η ομάδα διοικείται και όλοι βοηθούμε. Είμαστε κοντά στην ομάδα, δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται, τα οποία λύνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να ασχολούνται οι φίλαθλοι με το αντικείμενο που είναι η μπάλα. Τα παλιά χρόνια δεν ασχολούμασταν με το ποδόσφαιρο, αλλά με τα παραλειπόμενα».
Για το αν έχει κολλήσει την αρρώστια του Ηρακλή ο Παπαθανασάκης είπε:
«Έχει αγαπήσει τον Ηρακλή, την πόλη και από την πλευρά μου προσπαθώ να του περάσω την ιδέα του Ηρακλή. Πιστεύω στον Ηρακλή, αγαπάω τον Ηρακλή και παράλληλα την πόλη. Πάντως είναι λυπηρό ότι δεν είμαστε ενωμένοι. Έχουμε τις διαφορές μας, αλλά παλιά το οπαδικό κίνημα ήταν ενωμένο παντού. Αυτό εκλείπει και με στεναχωρεί αυτό. Στεναχωριέμαι όταν βρίζουν τους υπόλοιπους της Θεσσαλονίκης. Θα ήθελα όπως παλιά να νοιαζόμασταν ο ένας για τον άλλον. Όμως όταν παίζουμε μεταξύ μας είναι διαφορετικό».
Για τις εκλογές που συμμετέχει ο Παπαθανασάκης υποστήριξε:
«Την Δευτέρα είναι οι εκλογές και θα δείξει η κάλπη. Ο Παπαθανασάκης έχει μια μεγάλη αγάπη για τα παιδιά τα οποία έχουν ανάγκη. Τελευταία στιγμή έβαλε υποψηφιότητα και δεν είναι στη δική του περιοχή. Ας μου επιτραπεί η έκφραση ότι είναι σαν γκέτο, με τα παιδιά που παρατούν το σχολείο και ο Παπαθανασάκης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αγωνίζεται καθημερινά γι’ αυτό το θέμα».
Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου υπογράμμισε:
«Είχα να δω χρόνια τέτοιον Ηρακλή και τον παρακολουθώ περισσότερο εδώ, παρά όσο ήμουν εκεί. Ο Ηρακλής είχε χρόνια να παίξει τόσο καλό πρώτο ημίχρονο και θα ήταν καλύτερα να παίζει έτσι για 90 λεπτά, ωστόσο δεν γίνεται. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο ανταγωνιστής για τα πλέι οφ και θεωρώ πως η ομάδα μας θα δέσει, ενώ μου άρεσαν και οι δηλώσεις του προπονητή. Δεν πρέπει να καβαλήσουμε το καλάμι, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, χρειάζεται να έχουμε το κεφάλι χαμηλά και κάθε ματς να το βλέπουμε ξεχωριστά, γιατί στη Β’ Εθνική υπάρχουν πολλές παγίδες. Στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να κάνουμε το ταμείο και να βγει αυτό που θέλουμε εμείς, αλλά και ο κόσμος».
Σε ερώτηση για το πότε θα έρθουν στην Ελλάδα τόνισε:
«Ναι, από βδομάδα θα συνεννοηθούμε και πιστεύω πως στα μέσα Νοεμβρίου θα έρθουμε. Ο Παπαθανασάκης μπορεί να έρθει και νωρίτερα, μιας και θα πραγματοποιηθεί το πρώτο διοικητικό συμβούλιο».
Για το ότι ο Παπαθανασάκης θέλει να χτίσει το γήπεδο στη Μίκρα απάντησε:
«Βέβαια το έχουμε συζητήσει. Ο Παπαθανασάκης έχει τις διασυνδέσεις με κατασκευαστές και με χρηματοδότες, μιας και μπορεί να χρηματοδοτηθεί. Έχει κινηθεί για να κατασκευαστεί στη Μίκρα, ωστόσο υπάρχει το πρόβλημα με τον Ερασιτέχνη και την κατάσχεση και εύχομαι να μην γίνει. Αυτό είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει».
Για το αν υπάρχει και δεύτερη σκέψη, εφόσον δεν μπορεί να υλοποιηθεί στη Μίκρα:
«Έχουμε κάνει μία σκέψη, αλλά δεν μπορώ αν σας πω. Προσωπική μου άποψη είναι πως καταλαβαίνω ότι υπήρχαν προβλήματα και ήταν λάθος που είχε δοθεί η πενταετία, μιας και δεν έγινε τίποτα. Τα χρήματα για την κατασκευή του γηπέδου δεν είναι απαραίτητα να τα έχεις. Όλα αυτά τα έργα χρηματοδοτούνται. Ξεκινάς, προσελκύεις τους ανάλογους επενδυτές και συνεχίζεις».
Στη συνέχεια ο κ. Κακαγιάννης προσέθεσε:
«Δεν είμαι παράγοντας του ποδοσφαίρου, μπλέχτηκα γιατί αγαπώ τον Ηρακλή και βρέθηκαν οι δρόμοι μας με τον Παπαθανασάκη και θέλω να τον προστατεύσω και ειδικά σε κάποια πράγματα που είχαν κρυφτεί στην αλλαγή και μας παρουσιάζονται τώρα και προσπαθώ να τον προστατεύω από τυχόν λαμογιές. Ο Παπαθανασάκης έχει κάνει τις επιλογές του, με τους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα και τους στηρίζει. Λάθη θα γίνουν, αυτό είναι σίγουρο, όπως και το ότι θα υπάρχουν και διαφωνίες».
Τέλος για το αν υπήρξαν επαφές με τον Καραγκούνη και τον Κατσουράνη κατέληξε:
«Ναι, υπήρξε μια συζήτηση και δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, μιας και είχαμε πάρει ήδη τους ποδοσφαιριστές μας. Άλλωστε, ο Καραγκούνης αν ερχόταν, θα ερχόταν με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: