Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«Να παίξουν με πάθος»

paok
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης.
Μίλησε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα είναι ο 12ος παίκτης, αλλά και για το αυριανό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.
Για την εμπειρία με τη Νάπολι και τον Μαραντόνα τόνισε:
«Ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες και γενικά στη ζωή μας»
Για το ότι η Νάπολι ήταν η καλύτερη της ομάδας υπογράμμισε:
«Η Νάπολι ήταν η καλύτερη ομάδα της Ιταλίας και όλη η Νάπολι ήταν ζωγραφισμένη με τα χρώματα της ομάδας και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών ήταν στους τοίχους».
Όσον αφορά τον κόσμο και αν παίξει ρόλο στο αυριανό παιχνίδι προσέθεσε:
«Ο κόσμος πάντα παίζει ρόλο και παλιά όταν ερχόταν κάποια ομάδα στην Τούμπα, μόνο που το άκουγε έχασε. Ο κόσμος είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ. ΑΝ όλα πάνε καλά, ο κόσμος μπορεί να γίνει ακόμη και ο 13ος παίκτης, ωστόσο καμιά φορά δημιουργεί προβλήματα αν δεν πάει κάτι καλά».
Στη συνέχεια ο κ. Γκιτσκιούδης είπε:
«Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει με τα προγνωστικά, αλλά ας πάμε στη δική μας δουλειά. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στα ίσια την Φιορεντίνα και η ομάδα μας είναι λίγο πιο φορμαρισμένη σε σχέση με τους Ιταλούς. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μην έχουν κόμπλεξ, να έχουν πάθος και να παίξουν όπως τους πει ο Αναστασιάδης, ο οποίος έχει αναλύσει τον αντίπαλο».
Για το αν το παιχνίδι είναι υπομονής ή του γρήγορου γκολ υποστήριξε:
«Εγώ πιστεύω ότι είναι παιχνίδι υπομονής γιατί αν θα φάμε γκολ, μετά θα βαρύνουν τα πόδια. Το αν νικήσουμε ακόμη και με μισό μηδέν είναι καλό. Μάλιστα είμαστε τυχεροί όταν πετυχαίνουμε γκολ στην Τούμπα, γιατί ακόμη και το δεύτερο έρχεται πολύ γρήγορα, όπως και έγινε κόντρα στον Ατρόμητο».
Για το αν η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ είπε:
«Όχι δεν θα ήταν καλό, αλλά από το να έχουμε προβλήματα θα ήταν καλύτερο».
Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα απάντησε:
«Μ’ αρέσει πάρα πολύ ο ΠΑΟΚ και να πω την αλήθεια δεν το περίμενα, ωστόσο κατά διαστήματα παίζει καλό ποδόσφαιρο, πιέζει και οι ποδοσφαιριστές παίζουν με πάθος».
Τέλος για τους τερματοφύλακες της ομάδας κατέληξε:
«Καλά τα πάμε. Εμένα μου αρέσει ο Παναγιώτης Γλύκος, έχει πάρει παιχνίδια και έχει αυτοπεποίθηση. Ο Ιτάνζ είναι πολύ καλή λύση, όπως και ο Γιακουμής. Σίγουρα πάντα θέλουμε το καλύτερα, αλλά είμαστε καλά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: