Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«Καλύτερος παίκτης της Αϊντχόφεν ο Νεπάι»

Στην ταχύτητα και την κόντρα επίθεση πρέπει να ποντάρει πολλά ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, σύμφωνα με τον Θανάση Καραγκούνη, ενώ στάθηκε πολύ στον Μέμφις Ντεπάι.

«Καλύτερος παίκτης της Αϊντχόφεν ο Νεπάι»
Ο Θανάσης Καραγκούνης ξέρει από πρώτο χέρι την σημερινή (23/10, 22:05) αντίπαλο του Παναθηναϊκού για την 3η αγωνιστική του Europa League, Αϊντχόφεν και έδωσε… συμβουλές στους «πράσινους» για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την ολλανδική ομάδα. Μάλιστα, η ομάδα του νίκησε 3-1 στην 5η αγωνιστική της Eredivisie αυτήν του Φιλίπ Κοκού. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου μίλησε στην «Πράσινη» και τόνισε πως ο καλύτερος της παίκτης, αλλά και της Λίγκας είναι ο Μέμφις Ντεπάι.

Απόσπασμα από την συνέντευξη

Για τον παίκτη-κλειδί της Αϊντχόφεν: «Ο Ντεπάι αναμφισβήτητα. Η εικόνα της θα εξαρτηθεί κατά πολύ από το αν θα παίξει αυτός ή όχι και σε τι κατάσταση θα βρεθεί, γιατί προέρχεται από τραυματισμό. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμος, αλλά σίγουρα είναι ο καλύτερος παίκτης στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Είναι βαρόμετρο για την Αϊντχόφεν. Έχει πολύ καλά και γρήγορα εξτρέμ, αλλά και έναν πολύ καλό επιθετικό που έχει περάσει από πολύ καλές ομάδες. Είναι καλό για τον Παναθηναϊκό που δεν θα παίξει ο αρχηγός της, ο Βαϊνάλντουμ, που έπαιξε με την εθνική Ολλναδίας σε όλα τα ματς του Μουντιάλ».

Για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι: «Έχει πολύ καλό σύνολο και κυρίως είναι ομάδα. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Αν είναι σε καλή μέρα και σοβαρή θα περάσει δύσκολα ο Παναθηναϊκός. Έχουν σε κάθε θέση ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, με γρήγορες αντεπιθέσεις. Στηρίζεται πολλές φορές σε ατομικές ενέργειες, κυρίως του Ντεπάι. Παίζει καλό, στρωτό και ομαδικό ποδόσφαιρο με passing game».

Για τα αδύναμα σημεία της:«Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να χτυπήσει την άμυνά τους στην κόντρα και στην ταχύτητα. Τα δύο στόπερ δεν είναι τόσο γρήγορα και αυτή είναι η βασική της αδυναμία. Είναι καλοί παίκτες αλλά αργοί και βαριά κορμιά. Γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να χρησιμοποιήσει γρήγορους παίκτες και να την παίξει στην ταχύτητα και όχι από τα πλάγια με σέντρες γιατί οι αμυντικοί της είναι ψηλά κορμιά και δεν θα έχουν πρόβλημα. Αν θέλει να της δημιουργήσει πρόβλημα να χτυπήσει στην αντεπίθεση».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: