Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Κανονικά η 10η αγωνιστική της VolleyLeague!!


Δε θα ξεκουραστούν οι παίκτες της VolleyLeague στις 28 Δεκεμβρίου, αφού με ανακοίνωση της ΕΣΑΠ ισχύει η αρχική απόφαση να διεξαχθεί κανονικά η 10η αγωνιστική της VolleyLeague τότε.

Κανονικά η 10η αγωνιστική της VolleyLeague
Η Λίγκα γνωστοποίησε πως δε έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΣΑΠ για αναβολή της αγωνιστικής, αφού δε βρέθηκαν εναλλακτικές λύσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της ΕΣΑΠ στις 10 Δεκεμβρίου. Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, μετά το αίτημα του ΠΑΣΑΠ, αλλά και όλων των αθλητών των ομάδων ξεχωριστά για αναβολή της αγωνιστικής, διερεύνησε όλες τις πιθανές λύσεις για να ικανοποιήσει το αίτημά τους, ωστόσο αυτό δεν είναι εφικτό.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ δήλωσε για το θέμα: «Μελέτησα με τους συνεργάτες μου όλες τις πιθανές λύσεις, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα των αθλητών, τους οποίους σέβομαι απεριόριστα. Για λόγους που έχουμε εξηγήσει σε προηγούμενη ανακοίνωση, δεν μπορεί να γίνει άλλη αναβολή χωρίς να υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στον προγραμματισμό, στα χρονοδιαγράμματα, αλλά και στις δεσμεύσεις που έχει η διοργανώτρια, αλλά και τα ΤΑΑ έναντι των χορηγών της, αλλά και άλλων συνεργαζόμενων φορέων του αθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: