Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τα έβαλε με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο ΟΦΗ!

Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με το μη άνοιγμα των θυρών 8 και 9 του «Γεντί Κουλέ» στην αναμέτρηση κόντρα στην Καλλονή έφερε κόντρα του ΟΦΗ με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηρακλείου.

Τα έβαλε με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο ΟΦΗ
Έτσι, η κρητική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη λήξη της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και καταφέρεται κατά των υπευθύνων της ΑΔ, ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία από τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ θέλει να ζητήσει συγγνώμη για τη σημερινή ταλαιπωρία των φιλάθλων από το ξαφνικό και αναίτιο κλείσιμο των θυρών 9 και 8, λόγω των εργασιών που γίνονται για την συντήρηση των σκέπαστρων.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μας κοινοποιήθηκε χτες το βράδυ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο παραμικρός χρόνος για να προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη κίνηση. Και παρά το γεγονός ότι, μετά από ενέργειες των διοικούντων την ΠΑΕ, επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία με τους εμπλεκόμενους φορείς για άνοιγμα τουλάχιστον της 8Α, προκειμένου να φιλοξενηθούν έστω οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (όπως γνωστοποιήσαμε με προγενέστερη ανακοίνωση), δεν επιτεύχθηκε ούτε αυτό, αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν έστειλε ποτέ υπογεγραμμένη την νεότερη απόφασή της στην Αστυνομία, που είχε επιφορτιστεί με την τήρηση των μέτρων τάξης.

Η στάση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μας δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά, τα οποία ελπίζουμε σύντονα να μας απαντηθούν με τεκμηρίωση και όχι με τη γνωστή διαδικασία ‘μπαλάκι’’ των ευθυνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: