Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κορδέρο αλλάζει το σχεδιασμό!!

Είδος… πρώτης ανάγκης για την ΑΕΚ η απόκτηση αμυντικού χαφ μετά τον τραυματισμό του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Σταθερή η πρόθεση για την απόκτηση φορ. Καμία ανησυχία για τα περί ελεγκτικού συνεδρίου.

Ο Κορδέρο αλλάζει το σχεδιασμό
Η βαριά σκιά του τραυματισμού του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο σκέπασε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Φωστήρα με 4-0. Ο Ισπανός μέσος υπέστη ρήξη μηνίσκου, σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και η απουσία του από τα γήπεδα υπολογίζεται σε τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως η «Ένωση» θα χάσει έναν από τους πιο σταθερούς σε καλή απόδοση παίκτες της σε κομβικό σημείο της σεζόν.

Ήδη η απόκτηση αμυντικού χαφ ήταν στις προθέσεις των ανθρώπων της «Ένωσης», ωστόσο μετά τη χθεσινή κακή είδηση η ενίσχυση με μεσοαμυντικό αποτελεί αναγκαιότητα. Κι αυτό γιατί το κενό δεν μπορεί να καλυφθεί επαρκώς εκ των έσω από τους υπάρχοντες παίκτες (Ανάκογλου, Φαγέ, Ρόβας και Τζανετόπουλος), τη στιγμή που έρχονται κρίσιμα όσο και δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ στις αρχές του 2014.

Η ΑΕΚ δεν εγκαταλείπει, ασφαλώς, την προσπάθεια απόκτησης και σέντερ φορ περιοχής, που αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Κορδέρο θα αποτελούσε προτεραιότητα. Σημειώνεται, δε, πως η «Ένωση» έχει διαθέσιμη μόνο μία θέση μη κοινοτικού παίκτη, συνεπώς υπάρχει ένας κάποιος περιορισμός στις επιλογές και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενίσχυσης με Έλληνα παίκτη (δεν αποκλείεται απόντος του Κορδέρο να προκύψει ξανά ζήτημα Κατσουράνη, καθώς ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ινδία).

Φινάλε με Ηρακλή Ψαχνών

Από σήμερα η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στον τελευταίο αγώνα για το 2014, αυτόν της Κυριακής στο ΟΑΚΑ (18:00) απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, θέλοντας τη νίκη ώστε να διατηρηθεί πρωτοπόρος και με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά στον όμιλό της στη Football League.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει σίγουρα στους Κορδέρο και Μπαρμπόσα, ενώ δύσκολα θα αγωνιστούν οι Ντ’ Ακόλ και Μπακάκης, που είναι στην τελική ευθεία επανόδου από τραυματισμό, όπως και ο Σοϊλέδης. Λογικά αναμένεται να επανέλθει στο κέντρο άμυνας ο Λαμπρόπουλος, ίσως και ο Γεωργέας σαν δεξί μπακ, καθώς αμφότεροι έμειναν εκτός 18άδας.

Καμία ανησυχία για το ελεγκτικό συνέδριο

Η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να απορρίψει την εκταμίευση των 7 εκατ. ευρώ που αφορούσαν στην ανάπλαση του «Απόστολος Νικολαΐδης» προκάλεσε συζητήσεις για πιθανό… κίνδυνο του κονδυλιού που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ. Ωστόσο στις τάξεις της «Ένωσης» δεν ανησυχούν, καθώς έχει εγκριθεί το ποσό των 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια, ενώ από τον Απρίλιο έχει ψηφιστεί νόμος που επιτρέπει στην τελευταία τη χρηματοδότηση αθλητικών κέντρων.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: