Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Δείπνο... γνωριμίας σ' όλη την ΠΑΕ!!

Στο σύντομο διάστημα της εδώ παρουσίας του έχει να διευθετήσει πολλά ζητήματα. Εύλογα και η σημερινή μέρα θα είναι «γεμάτη». Ο Σπύρος Παπαθανασάκης θα βρεθεί στη Μίκρα για να ασχοληθεί με αρκετά θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις, το προσωπικό και την εν γένει λειτουργία της ΠΑΕ.

Στην ατζέντα του σε περίοπτη θέση βρίσκεται το... οικογενειακό δείπνο για το οποίο ενημέρωσε χθες άπαντες και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο μεγαλομέτοχος θέλοντας να γνωρίσει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ αφενός, αλλά και αφετέρου κι εκείνοι να τον γνωρίζουν περισσότερο, αποφάσισε να παραθέσει δείπνο μ' αυτό τον σκοπό. Βέβαια στο σημερινό δείπνο θα βρεθούν όλα τα στελέχη της ΠΑΕ και οι υπάλληλοι των γραφείων, όπως έχει αποφασίσει ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Χθες πάντως στο Καυτανζόγλειο, ενδεικτικού του γεγονότος πως είναι ανοικτός άνθρωπος και όχι απόμακρος, δεν αρνήθηκε να μιλήσει με αρκετό κόσμο που τον προσέγγισε, για να του μεταφέρει τις ευχαριστίες του για ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής στον Ηρακλή, με προτροπές για ανάλογη συνέχεια, μ' όλους να του μεταφέρουν πως βρίσκονται κοντά στην όλη προσπάθεια στηρίζοντας την.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: