Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ξεκινούν οι εργασίες στον στίβο του Παγκρήτιου!!

Επιταχύνονται οι ρυθμοί στο Παγκρήτιο Στάδιο, καθώς την Πέμπτη ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασής του, όπου θα φιλοξενηθεί η πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων.

Ξεκινούν οι εργασίες στον στίβο του Παγκρήτιου
Η Οργανωτική Επιτροπή συνεδρίασε την Τετάρτη, υπό την παρουσία του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου στο Ηράκλειο και προχώρησε σε μία συνολική καταγραφή, συζήτηση και αποτύπωση όλων των θεμάτων που αφορούν τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι αναγκαίες εργασίες στο στάδιο ξεκινούν από την Πέμπτη, προκειμένου όλες οι δεσμεύσεις σχετικά με την εγκατάσταση να έχουν υλοποιηθεί έως τις 22 Ιανουαρίου, οπότε και στο νησί θα βρίσκονται οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ώστε να «τσεκάρουν» την πρόοδο του Παγκρήτιοου.

Στην Κρήτη βρίσκεται και ο πρόεδρος της επιτροπής αγώνων της ελληνικής ομοσπονδίας, Θανάσης Ράπτης, ο διευθυντής αγώνων της ομοσπονδίας Ανδρέας Γκόγκας και ο πρόεδρος των κριτών, Μανόλης Τζενάκης.

Ο κ. Παναγόπουλος, κατά την παραμονή του στην κρητική πρωτεύουσα, θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με ανθρώπους του στίβου για μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης, ενόψει της νέας χρονιάς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: