Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

«Δώρα και χαμόγελα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε η συντονίστρια εθελοντών του νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Μελίνα Μελικίδου και μίλησε για την επίσκεψη των παικτών του ΠΑΟΚ στα τμήματα παιδιατρικής και παιδοχειρουργικής.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την πρόσκληση στους παίκτες του ΠΑΟΚ:
«Καλέσαμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και ανταποκρίθηκαν. Αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να επισκεφτούν και να μοιράσουν δώρα και χαμόγελα στην παιδιατρική και στην παιδοχειρουργική. Μοίρασαν πάρα πολλά αυτόγραφα, μίλησαν με τα παιδιά που τους περίμεναν με πολύ μεγάλη χαρά. Τα παιδιά από της 13:00 έλεγα πότε θα έρθουν. Το νοσοκομείο κάνει πολλές τέτοιες κινήσεις γιατί είναι πολύ δύσκολο να περνάς στιγμές χαράς στο νοσοκομείο. Σκεφτόμαστε τα παιδιά και κάνουμε ότι μπορούμε».
Για την οργάνωση του νοσοκομείου:
«Έρχονται εθελοντές κάθε μέρα και προσφέρουν. Είμαστε το μόνο νοσοκομείο που έχουν σύλλογο εθελοντών και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί στο νοσοκομείο υπάρχει η δομή και η οργάνωση για να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Ελπίζουμε μέχρι την μέρα των Χριστουγέννων να μην είναι κανένα παιδί στο νοσοκομείο και να βρίσκονται όλοι με τους γονείς τους».
*Πηγή:arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: