Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Υπάρχει… ζωή στη Λίβερπουλ!!

Δεν είναι και για να… φωταγωγηθεί το «Άνφιλντ», αλλά η Λίβερπουλ έδωσε κάποια σημεία ζωής. Οι «κόκκινοι» πέρασαν με άνεση από το Μπόρνμουθ (3-1) και διατηρούν ελπίδες κατάκτησης μιας κούπας (Λιγκ Καπ)

Υπάρχει… ζωή στη Λίβερπουλ
Κάποια -έστω και πενιχρά- σημεία ζωής έδωσε η Λίβερπουλ.

Προερχόμενοι από συνεχείς «σφαλιάρες» σε Champions League και πρωτάθλημα, οι «κόκκινοι» είχαν δημιουργήσει ανησυχίες ακόμα και για τον προημιτελικό με την Μπόρνμουθ.

Ωστόσο, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς παρουσιάστηκε όσο σοβαρή χρειαζόταν και πέρασε άνετα από την έδρα της (φορμαρισμένης στην Championship) αντιπάλου της.

Με πρωταγωνιστή λοιπόν τον Στέρλινγκ (που σκόραρε δις) και συμπαραστάτη τον Μάρκοβιτς (που προσέθεσε ενδιάμεσα άλλο ένα) επικράτησε 3-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, όπου θ' αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Εκεί όπου βρέθηκε με ακόμα μεγαλύτερη άνεση η Τότεναμ. Με καλή ψυχολογία απ’ την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στο Europa League) τα «σπιρούνια» έκαναν πλάκα στη Νιούκαστλ.

Αρκούσε λοιπόν ν’ ανοίξει το σκορ ο Μπενταλέμπ (με το πρώτο του γκολ στους Λονδρέζους) για να γίνουν απλά τα πράγματα. Και να έρθουν έπειτα οι Τσαντλί, Κέιν και Σολδάδο να ξεχειλώσουν το σκορ (4-0) και να υπογράψουν την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του Ποκετίνο, που διατήρησε και τις δικές τους ελπίδες για μια κούπα.


Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Λιγκ Καπ

Τρίτη, 16/12

Ντέρμπι-Τσέλσι 1-3
(71' Μπράισον - 23' Αζάρ, 56' Λουίς, 82' Σίρλε)

Τετάρτη, 17/12

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον 1-0
(63' ΜακΝάλτι)


Τετάρτη, 17/12

Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ 1-3
(57’ Γκόσλινγκ - 20’ Στέρλινγκ, 27’ Μάρκοβιτς, 51’ Στέρλινγκ)

Τότεναμ-Νιούκαστλ 4-0
(18' Μπενταλέμπ, 46’ Τσαντλί, 63’ Κέιν, 70’ Σολδάδο)

Τα ζευγάρια των ημιτελικών (διπλοί αγώνες)

Τρίτη, 20/1 (21:45)

Λίβερπουλ-Τσέλσι
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: