Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Βαζέχα: «Θέλω να γυρίσω στον Παναθηναϊκό»

Ο Κριστόφ Βαζέχα σχολίασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι του αρέσει πολύ η προπονητική και δεν έκρυψε ότι θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. «Θα κάνει μεγάλο βήμα για τον τίτλο με νίκη στην Ξάνθη».

Βαζέχα: «Θέλω να γυρίσω στον Παναθηναϊκό»
Ο Φωστήρας ηττήθηκε με 4-0 την Τετάρτη από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Football League και ο προπονητής του, Κριστόφ Βαζέχα μίλησε την επομένη του ματς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Σχολίασε την πορεία της ομάδας του Ταύρου, τονίζοντας πως στόχος της είναι να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό, στον οποίο θέλει να επιστρέψει.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την έως τώρα πορεία του Φωστήρα: «Από την αρχή του πρωταθλήματος ακούμε συνέχεια καλά λόγια, ότι παίζουμε καλά, αλλά δυστυχώς δεν παίρνουμε βαθμούς. Χθες μέχρι το 60’ που ήμασταν έντεκα εναντίον έντεκα, είχαμε πολύ καλή απόδοση. Είναι ένα κέρδος ότι το δείξαμε απέναντι στην ΑΕΚ, για να πιστέψουν τα παιδιά πως μπορούν και απέναντι σε μεγάλες ομάδες».

-τους στόχους της ομάδας του: «Εμείς θέλουμε να σωθούμε, αυτός είναι ο στόχος. Είναι πολύ δύσκολη κατηγορία η Football League. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για μας, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στον Φωστήρα, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα για τα παιδιά γιατί έρχονται πάντα με όρεξη για δουλειά».

- τις ομάδες που πιστεύει ότι μπορεί να προβιβαστούν στη Super League: «Η ΑΕΚ είναι πολύ μπροστά από τις άλλες ομάδες, από όλες τις απόψεις. Από εκεί και πέρα για μένα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Ο Απόλλων Σμύρνης, η Παναχαϊκή και τα Χανιά δείχνουν αρκετά δυνατές ομάδες. Πάντως η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση».

- το πρόβλημα του Φωστήρα στο σκοράρισμα: «Κι εμείς στην ομάδα έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Δουλεύουμε σε αυτόν τον τομέα, σε κάποια ματς μάς βγαίνει, σε άλλα όχι».

-την καριέρα του ως τεχνικός:«Η προπονητική μού αρέσει πάρα πολύ. Πήρα το δίπλωμα UEFA Pro. Ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται. Δουλεύω ήδη εδώ και τρία χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες, αλλά θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να γυρίσω στον Παναθηναϊκό».

- τους διεκδικητές του τίτλου στη Super League: «Υπάρχουν τρεις ομάδες που είναι στο δρόμο του τίτλου. Όποιος αντέξει την πίεση θα είναι και πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει κάποιος για ένα φαβορί. Ο Παναθηναϊκός θεωρητικά έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα κι αν σήμερα κάνει το διπλό στην Ξάνθη, θα είναι ένα μεγάλο βήμα για να πάρει το πρωτάθλημα. Εγώ θυμάμαι πως στην Ξάνθη κάναμε καλά παιχνίδια. Τα παιδιά προσπαθούν και ο Γιάννης Αναστασίου κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι νέα ομάδα και θέλει χρόνο, αλλά στην Ελλάδα δεν έχουμε πάντα υπομονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: