Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

«Για την περηφάνια του Παναθηναϊκού»

Η απουσία βαθμολογικού κινήτρου δεν λέει πολλά στον Παναθηναϊκό εν όψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, όπως συμφώνησαν Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Γιάνις Μπλουμς.

«Για την περηφάνια του Παναθηναϊκού»
Η… τιμή των όπλων και την περηφάνια του συλλόγου προσφέρουν στον Παναθηναϊκό αρκετό κίνητρο, έστω κι αν λείπει το βαθμολογικό ενδιαφέρον, για τον αγώνα της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (22:00).

«Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι περισσότερο για το πρεστίζ. Και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί και δεν μπορούν να αλλάξουν τη θέση τους στην κατάταξη. Όμως θεωρώ πως το παιχνίδι είναι σημαντικό για μας και ακολουθούν μεγάλα παιχνίδια στο πρόγραμμά μας, με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και φυσικά το Top 16. Έτσι θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Γιάνις Μπλουμς με τη σειρά του ανέφερε: «Αν και ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα δεν θα επηρεάσει την κατάταξη, θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Θα είναι καλό για μας και τους φιλάθλους μας, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει περηφάνια και θέλει να νικά. Σεβόμαστε την Μπαρτσελόνα, είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα, άρα θα πρέπει να δώσουμε το 100% γιατί έχουμε καθοριστικά παιχνίδια μπροστά μας, απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά και την έναρξη του Top 16».

Δεν υπάρχουν σχόλια: