Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τζαναβάρας: «Ήρθαμε με χρήματα του κόσμου»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας επανέλαβε ότι θα μείνει στη Νίκη Βόλου σίγουρα μέχρι τα Χριστούγεννα και ανέφερε «μετά βλέπουμε» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του σε καθημερινή βάση.

Τζαναβάρας: «Ήρθαμε με χρήματα του κόσμου»
Για άλλη μια φορά τον τελευταίο καιρό οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Βόλου, Παναγιώτη Τζαναβάρα είχαν ενδιαφέρον σε ότι αφορά την κατάσταση στον σύλλογο και όχι στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας μίλησε αρχικά για το ματς με τη Βέροια, όπου η «βασίλισσα του Βορρά» επικράτησε 2-0.

«Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς και ισορροπία στις γραμμές της. Στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε καλά τους χώρους αλλά σε μια φάση η Βέροια μας βρήκε ψηλά και πέτυχε το 1-0. Στην επανάληψη ανεβήκαμε πιο ψηλά, ρισκάραμε περισσότερο στο τέλος και δεχθήκαμε και το δεύτερο τέρμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι παρά τα προβλήματα μπαίνουν και προσπαθούν στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα ήρθαμε με χρήματα που μάζεψε ο κόσμος για το ταξίδι και το φαγητό των παικτών», ανέφερε.

Για την επόμενη μέρα είπε: «Όπως είχα δηλώσει και πριν λίγες μέρες, θα παραμείνω μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Βελτιωθήκαμε αρκετά τον τελευταίο καιρό και με μια μικρή ενίσχυση θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλύτερα. Η καθημερινότητά μας όμως έχει γίνει πολύ δύσκολη, καθώς το διοικητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι πολύ σοβαρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: