Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Γκατούζο: «Πολεμήσαμε»

Μπορεί ο ΟΦΗ να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Καλλονή ο Τζενάρο Γκατούζο όμως, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. «Ρωτήστε τον πρόεδρο» είπε για τους Ιταλούς.

Γκατούζο: «Πολεμήσαμε»
Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, παρά την ισοπαλία κόντρα στην Καλλονή (1-1), εμφανίστηκε ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στα δύο προηγούμενα ματς όπου η ομάδα του έχασε σημαντικούς βαθμούς.

Όσον αφορά το θέμα των Ιταλών επενδυτών, ο Γκατούζο έριξε το μπαλάκι στην διοίκηση.

Αναλυτικά:


Για το παιχνίδι με την Καλλονή: «Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για το παιχνίδι. Όταν χρειάζεται να κάνω παρατηρήσεις, το κάνω. Σήμερα είδα μια ομάδα που πολέμησε, στα 2 τελευταία ματς χάσαμε 5 βαθμούς. Δυσκολεύομαι πραγματικά να σχολιάσω αυτό το παιχνίδι, το σημαντικό είναι ότι μετράει το αποτέλεσμα. Η Καλλονή έχει 20 βαθμούς, την δυσκολέψαμε δεν έκανε επιθέσεις μόνο όταν μείναμε με 10 παίκτες μπόρεσε να κάνει κάτι. Ξέρω ότι δεν είμαστε μια ομάδα που δεν έχει μεγάλα ονόματα αλλά αυτή είναι η ομάδα μας».

Για την παρουσία των Ιταλών: «Για αυτό το θέμα ασχολείται ο πρόεδρος, γνωρίζω ότι ήρθαν, ρωτήστε εκείνον».

Για την συνέχεια και τα τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου: «Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψει κανένας από τους τραυματίες, αν επιστρέψει κάποιος αυτός είναι ο Φαζός. Αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε το Σάββατο. Είναι ένα δυνατό ματς και πρέπει να το κερδίσουμε. Μερεμπασβίλι, Λαμπρόπουλος παίζουν στο κέντρο και αυτό τα λέει όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: