Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Παπάζογλου: «Γκολ ψυχολογίας»

Στην ανεβασμένη ψυχολογία του ίδιου, που έφερε και το γκολ της νίκης για τον Ατρόμητο, στάθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου μετά την επικράτηση του συλλόγου του Περιστερίου επί του Λεβαδειακού.

Παπάζογλου: «Γκολ ψυχολογίας»
Γκολ ψυχολογίας χαρακτήρισε αυτό που πέτυχε επί του Λεβαδειακού ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο επιθετικός του Ατρομήτου σχολίασε τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας το ψυχολογικό αβαντάζ που του δίνει η προσωπική του εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν ο διακαής μου πόθος εδώ και αρκετά παιχνίδια, όπως έχω ξαναπεί, όσο και να πάει καλά ένας σέντερ φορ το γκολ είναι αυτό που θα του δώσει την ψυχολογία. Και το σημερινό ήταν γκολ ψυχολογίας. Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς, όμως για μένα ήταν πολύ σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ».

Για την εμφάνισή του: «Δίνω το 100% σε κάθε ματς. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου και σε άλλους τομείς. Σήμερα νομίζω πως έδωσα ό,τι μπορούσα».

Για το ότι κινδύνευσε να δεχτεί την ισοφάριση ο Ατρόμητος πριν το φινάλε: «Μερικές φορές όταν χαλάει η ισορροπία μιας ομάδας -όπως έγινε με το Λεβαδειακό- αλλά και η πίεση που είχαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, μας ανάγκασαν να οπισθοχωρήσουμε και να δώσουμε χώρο για να κάνει ευκαιρίες. Ευτυχώς στα τελευταία λεπτά δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ. Κρατάμε του τρεις βαθμούς, την εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: