Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Δέλλας: «Μόνο εγώ ξέρω τι δουλειά γίνεται»

Την πίστη του στο ρόστερ της ΑΕΚ εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» χαρακτήρισε άδικο να αποδομούνται όλα με ένα κακό αποτέλεσμα και τόνισε ότι μόνο αυτός ξέρει τι δουλειά κάνουν οι παίκτες του.

Δέλλας: «Μόνο εγώ ξέρω τι δουλειά γίνεται»
Ασπίδα προστασίας στους παίκτες του -σχετικά με την κριτική που δέχθηκαν για την γκέλα με την Ερμιονίδα- ύψωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Μιλώντας μετά το ματς με τον Φωστήρα (4-0), ο «Κολοσσός» τόνισε ότι είναι άδικο να αποδομούνται όλα με ένα στραβό αποτέλεσμα.

Πριν τονίσει λοιπόν ότι έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ και πιστεύει τους παίκτες του, σημείωσε ότι μόνο εκείνος ξέρει τι δουλειά κάνουν και ότι θα φανεί στο τέλος.

Όσο για το παιχνίδι, ο τεχνικός της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν νευρική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σημείωσε ότι βελτιώθηκε στο δεύτερο και κατέκτησε τους βαθμούς που είναι το ζητούμενο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το ματς: «Μετά το όχι επιτυχές αποτέλεσμα την Κυριακή, θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Να δώσουμε ανάσες σε κάποια παιδιά και χρόνο συμμετοχής σε άλλα που δεν είχαν πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο μας επηρέασε και το δείξαμε με τη νευρικότητα που είχαμε. Ο Φωστήρας είναι η μόνη ομάδα που μας δημιούργησε φάσεις για γκολ.

Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Θα μπορούσαμε και άλλα γκολ στο πρώτο, μου είπαν πέρασε η μπάλα την γραμμή στην φάση του Φαγιέ. Μετρούν οι τρεις βαθμοί στο τέλος. Είχαμε 2-3 μέρες δύσκολες και τώρα κοιτάμε μπροστά το επόμενο ματς. Να είμαστε προσγειωμένοι, ήρεμοι όπως είμαστε πάντα. Να βελτιωνόμαστε και να παίρνουμε βαθμούς. Είναι δύσκολο και για τα παιδιά εκεί που δεν παίζουν καθόλου, να προσαρμοστούν άμεσα.

Στο πρώτο φάνηκε αυτό, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Όλοι θέλω να είναι έτοιμοι για να προσφέρουν. Δουλεύουν όλοι κάθε μέρα. Είναι άδικο με ένα στραβό αποτέλεσμα να αποδομούν τα πάντα. Μόνο εγώ ξέρω τι δουλειά κάνουν. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»
.

Για τον τραυματισμό του Κορδέρο: «Πρέπει να είναι αρκετά σοβαρός. Θα γίνουν εξετάσεις. Σε κάθε ματς χάνουμε και έναν παίκτη. Μας δυσκολεύει την ζωή αυτό. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ μου. Τους στηρίζω και τους πιστεύω. Και την Κυριακή να κάνουμε ένα βήμα ακόμη. Μετά έχουμε χρόνο με τις γιορτές για να επανέλθουν».

Για τα μεταγραφικά και πιθανές αποχωρήσεις παικτών τον Ιανουάριο: «Για τα μεταγραφικά δεν μιλάω ποτέ δημόσια. Το ξέρετε. Συζητάμε όλοι οι υπεύθυνοι και θα δούμε. Εμένα με ενδιαφέρουν οι παίκτες που έχω τώρα. Αν έρθει κάποιος τον Γενάρη θα δούμε. Δεν νομίζω να έχουμε αποχωρήσεις τον Γενάρη. Έμενα με απασχολεί τώρα η Κυριακή, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αργεί ακόμη. Οι 3 βαθμοί. Μετά τα υπόλοιπα».

Για τον Φωστήρα: «Συγχαρητήρια στον Βαζέχα. Έχω δει πολλά ματς γιατί ακολουθούμε πρόγραμμα. Κάνει πολύ καλή δουλειά σε αντίξοες συνθήκες. Είναι μια ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και δεν κλείστηκε. Και φάνηκε ότι μας έκανε τόσες φάσεις. Εκτός από μεγάλος παίκτης φαίνεται ότι είναι και μεγάλος προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: