Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Χάβος: «Ο καλύτερος φετινός Παναιτωλικός»

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Μάκης Χάβος μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Πλατανιά. Ο Έλληνας κόουτς έκανε λόγο για την καλύτερη φετινή εμφάνιση των «καναρινιών» και απένειμε τα εύσημα.

Χάβος: «Ο καλύτερος φετινός Παναιτωλικός»
Περιχαρής τόσο απ' τη νέα νίκη επί του Πλατανιά, όσο και -κυρίως- απ' την εμφάνιση του Παναιτωλικού εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω πως σήμερα είδαμε τον καλύτερο φετινό Παναιτωλικό. Πιστεύω πως αυτή είναι η άποψη όλων. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που αμύνονταν στα δύο τρίτα του γηπέδου και έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Όμως είχαμε ρυθμό και ταχύτητα. Βγάλαμε πολλούς αυτοματισμούς και πάρα πολλές φάσεις. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι πρέπει να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο όταν κάνουμε τόσες πολλές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι γιατί δεν είναι φυσιολογικό για 90 λεπτά να έχεις την ίδια απόδοση. Τα παιδιά στάθηκαν πάρα πολύ καλά, ειδικά στα τελευταία λεπτά που ο αντίπαλος πίεσε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν σήμερα εδώ, παρόλο που ο καιρός δεν βοηθούσε και η αγορά ήταν ανοιχτή».


Μετά ρωτήθηκε για τον Άλβες και την εμφάνισή του: «Η συμπεριφορά του σήμερα ήταν πάρα πολύ καλή. Τα σέντερ φορ επηρεάζονται όταν δεν πετυχαίνουν γκολ. Έχω μιλήσει προσωπικά μαζί του και του έχω πει πως το γκολ θα έρθει, αρκεί να συνεχίσει να δίνει το 100%. Χαίρομαι που ο κόσμος αναγνώρισε την προσφορά του και τον χειροκρότησε».

Για τον Μορένο σχολίασε πως: «Δυστυχώς τα αποτελέσματα της δεύτερης μαγνητικής δεν ήταν τόσο καλά όσο τα περιμέναμε. Ο τραυματισμός τον έχει πάει λίγο πίσω. Τον περιμένουμε μέσα με τέλη Γενάρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: