Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Στη ρουλέτα των πέναλτι, Λιλ, Μονακό!!

Λιλ και Μονακό ήταν πιο ψύχραιμες στη διαδικασία των πέναλτι και απέκλεισαν Μπορντό και Λυών αντίστοιχα για να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Στη ρουλέτα των πέναλτι, Λιλ, Μονακό
Η Λιόν μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Μονακό στην παράταση, με το τέρμα του Φερέιρα Καράσκο στο 97ο λεπτό, ωστόσο ο Λακαζέτ στο 106ο ισοφάρισε και οδήγησε το παιχνίδι στα πέναλτι, με τους Μονεγάσκους, παρότι έχασαν πρώτοι πέναλτι με τον Τουλαλάν, να παίρνουν την πρόκριση με τον Κονέ ν’ αστοχεί και τον Στεκέλενμπουργκ ν’ αποκρούει πέναλτι του Φερί, με 5-4.

Ο παίκτης που ήταν ο σκόρερ της Μπορντό στο ματς με τη Λιλ, έμελλε να είναι ο μοιραίος στη διαδικασία των πέναλτι. Το κανονικό ματς τελείωσε 1-1, με τα γκολ του Μαριάνο για τους «Γιρονδίνους» και του Φρέι για τους «λιλουά». Χρειάστηκαν 18 πέναλτι για να λυθούν οι διαφορές τους, με τον Μαριάνο να χάνει το πέναλτι και την Λιλ να επικρατεί με 6-5 στη «ρώσικη ρουλέτα» από την άσπρη βούλα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο από γκολ του Καβάλι με πέναλτι στο 27ο λεπτό, γύρισε το παιχνίδι με τον Καβάνι στο 55’, τον Οριέ στο 80ο λεπτό και τον Μπαεμπέκ στο 84ο λεπτό να καθαρίζει τη νίκη πρόκριση.

Οι συνήθεις ύποπτοι Μαντάν στο 13ο λεπτό και Μποβί στο 68ο λεπτό οδήγησαν την Γκινγκάμπ, την ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Europa League, σε νίκη πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ, επί της Αρλ με εκτός έδρας 2-0.
Η Ρεν με γκολ του Αρμάντ επικράτησε της Κρετέιγ με 1-0 στο γήπεδο της και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Σεντ Ετιέν με τον Χαμουμά στο 48ο λεπτό πήρε την πρόκριση απέναντι στην Λοριάν με 1-0 εκτός έδρας.

To πανόραμα του Λιγκ Καπ Γαλλίας για τους "16".

Τρίτη 16/12

Μπαστιά – Καέν 3-2 (παρ.) 2-2 καν. αγώνας
Ναντ – Μετς 4-2 (παρ.) 2-2 καν. αγώνας

Τετάρτη 17/12

Λοριάν – Σεντ Ετιέν 0-1
Λυών – Μονακό 4-5 πεν. (0-0 καν. Αγώνας, 1-1 παράταση)
Λιλ – Μπορντό 6-5 πεν. (1-1 καν. Αγώνας- παράταση)
Αζαξιό – ΠΣΖ 1-3
Αρλ – Γκινγκάμπ 0-2
Ρεν – Κρετέιγ 1-0 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: