Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Το αφεντικό πάει με την όπισθεν!!

Tι έχουν πάθει οι γάβροι αποκαλύπτει ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας στον SportDog. Μπαίνεις στο τραίνο και αντί να σε πάει, σε γυρνάει πίσω. Αυτό έχουν πάθει οι γάβροι. Στην αμαξοστοιχία βαμένη στα ερυρθόλευκα βρίσκονται, δεν έχουν κάνει λάθος, δεν πήραν άλλο τραίνο, κι όμως πάνε με την όπισθεν.

Πρωτάθλημα σήμερα Τετάρτη, εμβόλιμη αγωνιστική. Και οι γάβροι δεν γνωρίζουν αν θα κερδίσουν στο Καραϊσκάκη τον Πανιώνιο. Όπως με τα Γιάννενα; Όπως με τον Λεβαδειακό που πήραν το ματσάκι στο ενενήνταφεύγα; Κι άντε, και κέρδισες το Πανιωνάκι το προβληματικό, πάλι στη βαθμολογία δεν θα είσαι πρώτος.

Είπαμε. Ο γάβρος δεν είναι σε πορεία στάσιμη, αλλά επιστροφής. Γυρίζει πίσω, έχει ήδη γυρίσει πίσω. Στα τελευταία 18 χρόνια έχει πάρει 16 πρωταθλήματα, 12 με Κόκκαλη και 4 με Μαρινάκη. Πρωτοφανής συγκομιδή. Και σήμερα, πολύ πιο αδύναμος αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός, και με άδειο ταμείο, σε σύγκριση με την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα το 2004 και το 2010, απειλεί τον Ολυμπιακό. Μέσα στο κόλπο και ο ΠΑΟΚ, ο πρωτοπόρος.

Έτσι θα πάει η δουλειά. Στο περίμενε κάθε αγωνιστική πώς θα διαμορφώνεται η διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν θα κρατηθεί σήμερα, αύριο, αυτή, την άλλη αγωνιστική το συν 4 του ΠΑΟΚ, το μείον 1 του Παναθηναϊκού.

Το αφεντικό τρελλάθηκε. Ο Ολυμπιακός είναι το αφεντικό. Αυτός, ο Ολυμπιακός, κάτι έπαθε και παρουσιάστηκε το μπέρδεμα, και σήκωσαν μύτη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

Ο ΑΜΠΙΝΤΑΛ ΕΦΤΑΙΓΕ τα άκουγε ο Μποτία, γράφει ο apodytiriakias.grΘυμίζω πως αντέδρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός όταν πρωτακούστηκε ότι τον Δεκέμβριο ο Αμπιντάλ θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Δεν υπάρχει θέμα, είπαν. Δεν ξέρουμε τίποτα.
Και να ήξερε ο Ολυμπιακός, που μάλλον ήξερε, δεν θα παραδεχότανε ότι πράγματι ο Γάλλος αμυντικός ήρθε για να φύγει μετά από λίγους μήνες. Τέλος πάντων, η ΠΑΕ το 'χε ρίξει στην παλαβή. Τι είναι αυτά που μας λέτε, εμείς έχουμε συμβόλαιο κι άλλα τέτοια... αθώα.
Πού θέλω να καταλήξω; Το 'χουμε πει. Δεν δίνουμε βάση σ' ό, τι λένε, ακόμα και με τον πιο επίσημο τρόπο. Και αλήθεια να λέει ένα κόμμα, μία ομάδα, ο κάθε επώνυμος, εσύ δεν το λαμβάνεις υπ' όψιν σου.
Πέρα απ' αυτό. Να περιοριστούμε στη συγκεκριμένη περίπτωση του Ερίκ Αμπιντάλ. Μεγάλο όνομα. Και λοιπόν; Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος παικταράς που δεν δικαιώνει την αξία του, το όνομά του. Κι ας μίλαγαν όλοι για τον Μποτία. Πιο εύκολος στόχος αυτός, από τον Γάλλο που και μεγάλο όνομα έχει και χοντρή περιπέτεια υγείας στο παρελθόν η οποία έστω και υποσυνείδητα σε φρενάρει στο να του ρίξεις μπινελίκι.
Το πρόβλημα ο Ολυμπιακός το έχει στην άμυνα. Τρώει εύκολα το γκολ. Στην άμυνα που κυριαρχεί η παρουσία του Αμπιντάλ.
Τα νοσηρά φαινόμενα δεν υποχωρούν ποτέ. Ο κόσμος πάντα θα περιμένει μεταγραφές κι όχι τι θα κάνουν πρώτα οι νεομεταγραφόμενοι παικταράδες. Ο τελευταίος που φταίει γιατί μια σπουδαία αγορά ποδοσφαιριστή, όπως αυτή του Αμπιντάλ, δεν αποδείχθηκε χρήσιμη στον Ολυμπιακό είναι ο ίδιος ο Ερίκος. Το παλληκάρι έκανε ό, τι μπορούσε και επειδή δεν μπορούσε άλλο, γι' αυτό εδώ και μήνες σκεπτόταν το τέλος του.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: