Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Εκτός κλίματος!

Έντονος προβληματισμός στον Ολυμπιακό για την κακή εικόνα της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ.Ασύνδετοι, απροετοίμαστοι και αλαζόνες οι «ερυθρόλευκοι».Ευθύνες από Περέιρα.Δεύτερη ευκαιρία στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Εκτός κλίματος

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε ελάχιστους κινδύνους, απειλήθηκε πολύ περισσότερες φορές και το 1-1 μάλλον τελικά τον κολακεύει. Η επιλογή του προπονητή να κάνει εκτεταμένο rotation σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε μέχρι τώρα, αποδείχτηκε λανθασμένη και άκαιρη, ενώ οι διορθωτικές κινήσεις στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν δραστικά την εικόνα της ομάδας. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πορτογάλος προπονητής είχε ενημερωθεί για τις ιδιαιτερότητες του ματς, αλλά επέμενε στις πολλές αλλαγές δείχνοντας να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σαν οποιαδήποτε ομάδα της Football League. Ασφαλώς, φυσικά, και οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών, καθώς βρέθηκαν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε κακή βραδιά και δεν είχαν την ίδια διάθεση με τον αντίπαλο.

Παρ’ όλα αυτά, η πρόκριση δεν έχει χαθεί. Ο Ολυμπιακός θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, που θα γίνει μέσα στο τριήμερο 3-5 Μαρτίου (πιθανότατα στις 4/3). Όμως για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στη ρεβάνς. Οι αποδοκιμασίες του κοινού χθες και η σκληρή κριτική από Τύπο και φιλάθλους έστειλαν το μήνυμα. Μένει να φανεί αν αυτό ελήφθη και ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας.

Προβλήματα εν όψει Εργοτέλη και… Γολγοθά

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο ματς του Σαββάτου με τον Εργοτέλη (19:00) στο Φάληρο. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο μεν Φουστέρ χτύπησε στο αριστερό χέρι και θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, ο δε Σαντάνα έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η ανησυχία είναι έντονη, από τη στιγμή που ακολουθεί ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμα, ειδικά την επόμενη εβδομάδα με το ματς με τη Ντνίπρο στην Ουκρανία και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Βίτορ Περέιρα δεδομένα θα κάνει αρκετές αλλαγές.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: