Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ήδη εδώ και… περιμένει!!

Ενθουσιασμός στον κόσμο της ΑΕΚ για την εμφάνιση και το 1-1 με τον Ολυμπιακό που την αδικεί. Παράπονα από τη διαιτησία. Παροξυσμός για τα εισιτήρια της ρεβάνς. Προέχει ο… Αχαρναϊκός, το μήνυμα Δέλλα.

Ήδη εδώ και… περιμένει!

Η ΑΕΚ ήταν απολαυστική στο «Γ. Καραϊσκάκης». Παίζοντας με θάρρος και θράσος που δεν είχε πολλές φορές στο Φάληρο ακόμη κι όταν αγωνιζόταν στη Super League, με πολύ ακριβότερο ρόστερ και πιο φημισμένους ποδοσφαιριστές, έδειξε εξ αρχής τις διαθέσεις της. Προηγήθηκε, έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες, απειλήθηκε ελάχιστα, απείλησε πολλάκις και το τελικό 1-1 είναι σαφές πως την αδικεί. Πλέον και ο πιο δύσπιστος φίλος της πείστηκε πως η «Ένωση» χτίζεται για να πρωταγωνιστήσει άμεσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό γιατί αυτή τη φορά δεν έδειξε τα δόντια της απέναντι στους υποδεέστερους αντιπάλους της στη Football League, ούτε κόντρα σε ομάδες της Football League με μικρότερη ιστορία από την ίδια, όπως ο Ατρόμητος, ο Πανθρακικός και η Κέρκυρα, που άφησε ήδη πίσω της στο Κύπελλο. Έδειξε την αξία και την προοπτική της κόντρα στον πρωταθλητή και πρωτοπόρο Ολυμπιακό, μια ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ και μέσα στο ίδιο του το «σπίτι».

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία

Στην ΑΕΚ έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα. Στέκονται στο φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης και το οφσάιντ σε τετ-α-τετ του Αραβίδη, αλλά όχι μόνο. Μιλούν για σαφή προσπάθεια του διαιτητή Λαμπρόπουλου να τους κλείσει στην περιοχή τους με συνεχή σφυρίγματα σε βάρος τους και λιγοστά υπέρ τους. Οι διαμαρτυρίες εκφράστηκαν από τον γενικό αρχηγό, Βασίλη Δημητριάδη, που αποβλήθηκε από τον πάγκο στο ημίχρονο.

Παροξυσμός για τη ρεβάνς

Από χθες ο κόσμος της ΑΕΚ έχει… τρελαθεί εν όψει της ρεβάνς. Αυτή θα γίνει μέσα στο τριήμερο 3-5 Μαρτίου, πιθανότατα την Τετάρτη 4 Μαρτίου (στις 5/3 υπάρχει το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα) και το ΟΑΚΑ αναμένεται να ξεχειλίζει από κόσμο. Οι φίλοι της «Ένωσης» περίμεναν καρτερικά ένα τέτοιο ντέρμπι και τώρα που αυτό έρχεται προσφέρει στην ομάδα τους την ευκαιρία να διεκδικήσει μια μεγάλη πρόκριση κι αν τα καταφέρει… το Κύπελλο. Έστω κι αν αυτό δεν θα συνεπάγεται έξοδο στην Ευρώπη, καθώς πρέπει να περάσουν τρία χρόνια από την εκκαθάριση της ΠΑΕ. Προσεχώς θα υπάρξει ενημέρωση για την πώληση των εισιτηρίων και το sold out ακόμη και στο αχανές ΟΑΚΑ δεν είναι καθόλου απίθανο.

Για την ώρα, τους «κιτρινόμαυρους» περιμένει αποθέωση στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αχαρναϊκό στο ΟΑΚΑ (18:00). Ο Τραϊανός Δέλλας πιθανώς να προχωρήσει σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του. Σίγουρα απόντες θα είναι ο τραυματίας Ντακόλ και οι ανέτοιμοι Κορδέρο και Φαγέ, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο χρόνο συμμετοχής να πάρει ο Κολοβέτσιος. Σήμερα θα διαπιστωθεί η κατάσταση του Μάνταλου, που αποχώρησε με κάποιες ενοχλήσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: