Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Περέιρα: «Δεν ήμασταν αυτοί που περιμέναμε»

Καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν ο Βίτορ Περέιρα μετά το 1-1 με την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου.

Περέιρα: «Δεν ήμασταν αυτοί που περιμέναμε»
Πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό του πρώτου προημιτελικού απέναντι στην ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Βίτορ Περέιρα μετά το 1-1 στο Φάληρο. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε αρκετά παράπονα από την εικόνα των «ερυθρόλευκων».

«Το σημερινό παιχνίδι μάς βοήθησε να καταλάβουμε πολλά για την ομάδα μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν η ομάδα που περιμέναμε, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, αλλά δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλαμε. Απέναντί μας είχαμε μια καλή ομάδα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας, θα θέλαμε να είχαμε κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και ξέρουμε πλέον πως στη ρεβάνς θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν έκανε άλλες δηλώσεις και αποχώρησε χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις λόγω της απαγόρευσης δηλώσεων που υπάρχει από πλευράς Ολυμπιακού στον OTE TV για τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: