Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Μαρκόπουλος: «Μας επηρέασαν λάθη και κούραση»

Στα λάθη και την κούραση των παικτών του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την ήττα του «Δικεφάλου» από την Καντού ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Μας επηρέασαν λάθη και κούραση»
Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι τους κόντρα σε μια ομάδα που ήθελε την πρόκριση κα της έδωσε συγχαρητήρια για αυτό, θεωρώντας πως ο στόχοι που τέθηκαν στο φετινό Euro Cup επιτυγχάνθηκαν πλήρως, αφού η ομάδα ήταν ανταγωνιστική, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε στη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Καντού για τη νίκη της και της εύχομαι καλή συνέχεια στη διοργάνωση. Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, κάναμε προσπάθεια για να πραγματοποιήσουμε το παιχνίδι μας, αν και δεν είχαμε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κουραστήκαμε, κάναμε και ορισμένες λανθασμένες επιλογές και ήρθε η ήττα.

Ανταποκριθήκαμε πλήρως στους στόχους που είχαμε βάλει στη διοργάνωση. Σε όλα τα παιχνίδια, εκτός από τους δύο αγώνες μας στη Ρωσία, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο και, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και με σοβαρούς τραυματισμούς. Νομίζω ότι ολοκληρώνουμε την παρουσία μας στη διοργάνωση με όμορφο τρόπο και σίγουρα μας μένει ικανοποίηση για το πρόσωπο που δείξαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: