Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Νίκησε ΑΕΚ και ψύχος ο Ολυμπιακός!!

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-1 στο παγωμένο και άδειο κλειστό της Γλυφάδας την ΑΕΚ και πέρασαν ξανά στην πρώτη θέση της Volleyleague

Νίκησε ΑΕΚ και ψύχος ο Ολυμπιακός!
Λίγες ημέρες πριν το σούπερ ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη για την 16η αγωνιστική της Volleyleague, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 3-1 (25-16, 21-25, 25-21 25-21) σετ της ΑΕΚ στο κλειστό της Γλυφάδας σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική.
Με αυτή το τρίποντο η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά η «Ένωση» παρέμεινε στην 11η με 8 πόντους.

Παγωνιά παντού…
Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από την παγωνιά που υπήρχε λόγω του ψύχους, αλλά και λόγω των λιγοστών φιλάθλων που δεν ξεπερνούσαν τα 40 άτομα, απόρροια της τρομερής…. έμπνευσης της λίγκας να πραγματοποιήσει τον αγώνα την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα με το ποδοσφαιρικό ματς των δύο ομάδων.
Χαρακτηριστικό του ψύχους ήταν ότι οι αναπληρωματικοί των ομάδων έκαναν ζέσταμα με τα χέρια στις τσέπες, ενώ ο Ντιάτσκοφ φορούσε γάντια!


Η εικόνα του ματς
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης άφησε εκτός 12αδας τον Γιούρισιτς, ενώ ξεκούρασε και τους Κλαρκ, Προύσαλη. Βασικοί ξεκίνησαν οι Μαρούλης, Χριστοφιδέλης, Σωτηρίου, Τακουρίδης, Κόιστρα, Τζελάτης και Στεφάνου, ενώ στο δεύτερο σετ ο Κοκκινάκης πέρασε αντί του Χριστοφιδέλη και ο Σφενδυλάκης αντί του Τακουρίδη, ενώ 4ο σετ ο Ντιάτσκοφ πήρε τη θέση του Σωτηρίου.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τους Δημητρούδη, Ίλιτς, Ωρολογά, Χατζόπουλο, Αλεξίου, Ανδρεάδη και Γκούζντα με τον Χριστοφίδη να περνάει στο 2ο σετ στη θέση του Χατζόπουλου.
Ο Ολυμπιακός έλεγχε το ματς χωρίς να εντυπωσιάσει με εξαίρεση το 2ο σετ που η ΑΕΚ ήταν πιο αποτελεσματική ισοφαρίζοντας σε 1-1, αλλά στην συνέχεια η ποιότητα του πρωταθλητή μέτρησε περισσότερο κόντρα στην μαχητική ΑΕΚ.


«Ακατάλληλες συνθήκες»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης είπε μετά το ματς: «Οι συνθήκες ήταν ακατάλληλες για τέτοιο παιχνίδι. Έκανε πολύ κρύο και ήταν αδύνατο οι ομάδες να έχουν την συγκέντρωση που χρειάζεται. Κρατάμε το τρίποντο. Την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι ένα ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι φαβορί για τον τίτλο».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Πλάμεν Χριστόφ δήλωσε: «Γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε θεωρώ ότι κάναμε αξιοπρεπή εμφάνιση. Ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Στο τρίτο και στο τέταρτο όμως κάναμε λάθη που μας στοίχισαν. Ο στόχος μας είναι να γινόμαστε από ματς σε ματς καλύτεροι ώστε να χτυπήσουμε τα ματς με τις ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμάς»*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: