Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Περιμένουν νέα ρύθμιση!

Το θέμα των οφειλών του ΠΑΟΚ επανέρχεται στο προσκήνιο για την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ύστερα από τις εξαγγελίες της νέας Κυβέρνησης.

Περιμένουν νέα ρύθμιση
Τεράστια ανυπομονησία έχει προκαλέσει στις τάξεις του ΠΑΟΚ τα όσα εξήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, όσον αφορά ρύθμιση χρεών και τις 100 δόσεις που μπορεί να αξιοποιήσει η ΠΑΕ.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τη διοίκηση του συλλόγου, καθώς εκείνο που υποστηρίζουν είναι πως «έχουμε ακούσει τόσα και τόσα. Ας έρθει εκείνη η στιγμή που θα μπορεί ο μεγαλομέτοχος να πληρώσει και θα τα πούμε».

Εφόσον τελικά οι δεσμεύσεις της νέας Κυβέρνησης γίνουν πράξη, τότε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα προχωρήσει για να υπαχθεί άμεσα στη ρύθμιση, αφού πρώτα βεβαιωθούν τα χρέη της, κάτι που μπορεί να γίνει αφού αποσυρθεί από τις 43 υποθέσεις.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει εφάπαξ μόνο το πρωτογενές χρέος με σβήσιμο 100% των προσαυξήσεων και των προστίμων (περίπου 11,5 εκατομμύρια) είτε το πρωτογενές χρέος με σβήσιμο 90% των προσαυξήσεων και των προστίμων για καταβολή σε 12 δόσεις.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: