Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Αιματοβαμμένος εμφύλιος των οπαδών της Αλιάνζα Λίμα!! (video+photos)

Νέα διάσταση πήρε  ο διχασμός στην Αλιάνζα Λίμα με τους οπαδούς  της αυτή τη φορά να   μεταφέρουν το εμφύλιο κλίμα στις …τάξεις τους.
Η ομάδα της περουβιανής πρωτεύουσας αποκλείστηκε τα ξημερώματα από το Libertadores  καθώς  περιορίστηκε σε ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας από την Ουρακάν από την οποία είχε ηττηθεί 4-0 στο πρώτο  εντός έδρας παιχνίδι.
258DF3
Το ματς στο «στάδιο Τομάς  Αλντόλφο Ντουκό» σημαδεύτηκε  από χαοτικές σκηνές  στις εξέδρες με τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας να δίνουν μάχες μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ζώνες, παπούτσια και ότι μπορούσαν άλλο να μετατρέψουν σ ε...όπλο ενώ  οι πλέον λογικοί εν μέσω απέραντου παραλογισμού επιχειρούσαν να προστατεύουν μικρά παιδιά που είχαν την ατυχία να βρεθούν στην εμπόλεμη ζώνη.
Οι οπαδοί της Αλιάνζα  την προηγούμενη εβδομάδα στο πρώτο παιχνίδι είχαν γίνει ...είδηση για την εισβολή τους στα αποδυτήρια της ομάδας όπου ζητούσαν τα ρέστα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά την βαριά ήττα (η οποία όπως ήταν φυσικό κόστισε ακριβά  στους Περουβιανούς που αποχαιρέτησαν πρόωρα τη σημαντικότερη  διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής σε συλλογικό επίπεδο) και τραυμάτισαν δύο παίκτες.
Αντίδραση που οδήγησε τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να στήσουν στην έναρξη  του σημερινού ματς  μίνι εκδήλωση διαμαρτυρίας όταν οι  της Αλιάνζα γύρισαν την μπάλα  μεταξύ τους για λίγα δευτερόλεπτα δίχως κανείς από την  αντίπαλο να την διεκδικήσει  ενώ ο διαιτητής  που δεν γνώριζε τι συνέβαινε ενημερώθηκε από παίκτη των φιλοξενούμενων.
59B
Αντίθετα οι οπαδοί της γηπεδούχου είχαν κάθε λόγο να αισθάνονται πολύ ωραία και πριν από την έναρξη δημιούργησαν ένα απίστευτο κορεό στην εξέδρα.







*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: