Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Στο πλευρό των βετεράνων ο Αγγελος!! (video)

Έγινε η κοπή πίτας και ταυτόχρονα τα εγκαίνια των νέων γραφείων των παλαιμάχων (στεγάζονται κάτω από την Θύρα 7 στο γήπεδο της Τούμπας, ένας χώρος που δόθηκε από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ) και στην εκδήλωση βρέθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος είχε πολλά τετ α τετ με παλαιμάχους των "ασπρόμαυρων".



Να σημειωθεί πως παρόντες ήταν οι Ιάκωβος Αγγελίδης και Ζήσης Βρύζας. Επικεφαλής των παλαιμάχων ήταν ο Φιλώτας Πέλλιος ο οποίος είπε: "Ευχαριστούμε την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη για τον χώρο που μας δόθηκε, κάτι που ήταν επιθυμία μας εδώ και καιρό και μας βοηθά να λειτουργήσουμε καλύτερα. Ευχόμαστε το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο".

ΔΕΊΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ



Το παρών έδωσε και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Λυσσαρίδης που είναι γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ ενώ οι βετεράνοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα από κοντά τον Αγγελίδη. Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένες στις 18 του μήνα, θα γίνουν εκλογές για το νέο Δ.Σ. των βετεράνων και αν δεν υπάρχει απαρτία οι αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. θα υπάρξουν στις 25 του μήνα.

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: