Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Το δέκα το καλό της Μπάρτσα!! (video)

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου έκανε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί επικράτησαν 3-1 της Βιγιαρεάλ στο Καμπ Νου, συμπληρώνοντας 10 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το δέκα το καλό της Μπάρτσα! (video)
Ρεάλ γιοκ. Ατλέτικο γιοκ. Οπότε είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Μπαρτελόνα να κατακτήσει… πιο εύκολα το Κύπελλο Ισπανίας.

Και στο πρώτο της παιχνίδι στα ημιτελικά το… επιβεβαίωσε απέναντι στην Βιγιαρεάλ, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-1 μέσα στο «Καμπ Νου» και πηγαίνοντας άνετη στη ρεβάνς του Μαρτίου (4/3) για να προκριθεί στον τελικό του θεσμού.

Λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 41’ ο φορμαρισμένος Μέσι… χτύπησε ακόμα μια φορά, βάζοντας σε θέση ισχύος τους Καταλανούς (κι ενώ στην εκπνοή των 45 λεπτών ο Τερ Στέγκεν έκανε μεγάλη επέμβαση).

Με το… που ξεκίνησε η επανάληψη, ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν εκτίμησε καλά την πορεία της μπάλας και με τον Τριγκέρος να πιάνει «βολίδα» από μακριά, η Βιγιαρεάλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, παγώνοντας προσωρινά το γήπεδο.

Προσωρινά, όμως, διότι στην… επόμενη φάση, ο Ινιέστα αποκατέστησε την τάξη και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα». Και στο 64’ ο Πικέ με κεφαλιά διεύρυνε κι άλλο το σκορ για την Μπάρτσα που πλέον αισθανόταν ακόμα καλύτερα.

Κι αν τυχόν ο Νεϊμάρ δεν είχε αστοχήσει απ’ την άσπρη βούλα (στο 71’), τότε οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν… από απόψε την πρόκρισή τους στον τελικό. Υπενθυμίζεται πως το άλλο ζευγάρι είναι Μπιλμπάο-Εσπανιόλ.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: