Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Αναστασίου: «Να καταθέσετε την ψυχή σας για τη νίκη»

Την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ γνωρίζει καλά ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος εξήγησε στους παίκτες του πώς πρέπει να παίξουν στο Ηράκλειο.

Αναστασίου: «Να καταθέσετε την ψυχή σας για τη νίκη»
Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ πλησιάζει και θεωρείται πως είναι ένα από το πιο δύσκολα που θα κληθούν να δώσουν το επόμενο διάστημα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει πολύ καλά πως η ατμόσφαιρα που θα συναντήσει το «τριφύλλι» θα είναι περίεργη και για αυτό θέλησε να μιλήσει στους παίκτες του για αυτό.

«Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε εχθρική ατμόσφαιρα. Δεν πρέπει να σας επηρεάσει. Πρέπει να συγκεντρωθείτε μόνο στο παιχνίδι. Κλείστε τα αυτιά σας και μη δώσετε σημασία σε αυτά που θα ακούτε πριν ή και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ασχοληθείτε μόνο με το ποδόσφαιρο και όσοι παίξετε πρέπει να καταθέσετε ψυχή για τη νίκη», φέρεται να τους είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Όσον αφορά την τακτική, ο 42χρονος προπονητής σκοπεύει να τροποποιήσει το σύστημα της ομάδας σε 4-2-3-1. Συγκεκριμένα, ο Αναστασίου θέλει να έχει δύο κεντρικούς μέσους, ώστε να ελέγχει καλύτερα τον άξονα και τις αντεπιθέσεις του ΟΦΗ, αλλά και δύο ακραίους γρήγορους για να επιχειρήσει να διασπάσει την κλειστή άμυνα των Κρητικών.

Εκτός είναι ο Ταυλαρίδης, λόγω τιμωρίας, και τη θέση του θα πάρει ο Τριανταφυλλόπουλος, ενώ ο Ζέκα θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ (από τη στιγμή που και ο Μπούρμπος είναι τιμωρημένος). Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας θα κριθεί η συμμετοχή του Πράνιτς στο ματς, αφού αισθανόταν ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: