Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Δέλλας: «Ήμασταν καλύτεροι, δείξαμε τι ομάδα είμαστε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Δέλλας: «Ήμασταν καλύτεροι, δείξαμε τι ομάδα είμαστε»
Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας υποστηρίζοντας πως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και θα άξιζε τη νίκη. Πάντως κράτησε χαμηλούς τόνους εν όψει της ρεβάνς στις αρχές Μαρτίου.

«Τα παιδιά έδειξαν τι ομάδα είμαστε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε μια δύσκολη έδρα. Και στα δύο ημίχρονα η ομάδα μου ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν πιο τυχερή στις φάσεις που δημιούργησε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει. Αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο στην έδρα μας θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η ρεβάνς αργεί ακόμη και για την ώρα η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα, για να έχουμε κι άλλα ντέρμπι του χρόνου, καλύτερα, πιο όμορφα και ο καλύτερος να κερδίζει. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Είχαμε πει πως θα έρθουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας κι αυτό κάναμε. Αλλά όπως είπα, αυτό ήταν το πρώτο ημίχρονο», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

Για το έξτρα κίνητρο της ομάδας του, ανέφερε: «Χτίζουμε μια ομάδα με πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θα ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια όταν φτάσουμε στη Super League. Έχω παίκτες με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και με καλό χαρακτήρα».

Όσο για το αν εξυπηρέτησαν την ΑΕΚ οι αλλαγές του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πρώτης γραμμής. Το ίδιο ματς και την ίδια τακτική θα είχαμε ακόμη κι αν έπαιζαν όλοι οι βασικοί. Είμαστε μια καινούρια ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα ήταν λάθος να το κάνουμε».

Τέλος, για το αν θεωρεί πως η ομάδα του έχει πλεονέκτημα, είπε: «Σίγουρα έχουμε ένα μικρό αβαντάζ, αλλά παίζουμε με τον Ολυμπιακό και ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: