Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ολοταχώς προς τα ημιτελικά!!

Προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου πήρε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς ήρθε 1-1 στα Χανία, ενώ προηγήθηκε λίγο πριν το φινάλε, αλλά οι πανηγυρισμοί των παικτών του δεν κράτησαν πολύ.

Ολοταχώς προς τα ημιτελικά
Όλα τα λεφτά στο ΑΟ Χανιά-Απόλλων Σμύρνης ήταν το χρονικό διάστημα από το 77’ έως το 80’, καθώς μπήκαν τα δυο γκολ της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν αλώβητοι από τα Περιβόλια (1-1) στο πρώτο παιχνίδι με τους Κρητικούς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Σουάνης ευστοχώντας σε πέναλτι, που κέρδισε ο Βάντερσον από τον Σικαλιά. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός ξέσπασε σε κλάματα στους πανηγυρισμούς, που δεν κράτησαν πολύ. Λίγο μετά ο Κρητικός έδωσε την απάντηση του, νικώντας στον αέρα την αντίπαλη άμυνα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Μετριότατο σε θέαμα το πρώτο ημίχρονο, ενώ ήταν ανώτερο το δεύτερο και πολύ καλύτερο από τα μέσα του και μετά. Ειδικά, το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πολύ ενδιαφέρον, καθώς το ματς έγινε... ρώσικη ρουλέτα.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν είχε πάρει καλό αποτέλεσμα ούτε στο πρώτο ματς της προηγούμενης φάσης, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Είχε χάσει με 2-1 στο ίδιο γήπεδο από τον ΠΑΣ και νικώντας με αυτό το σκορ στους «Ζωσιμάδες», οδήγησε την αναμέτρηση στην παράταση αρχικά και στη συνέχεια στα πέναλτι, όπου και χαμογέλασε τελευταία.

Χανιά: Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος (46΄Γανωτής), Εσόνο (70΄Σακελλαρίδης), Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας, Ενγκουέμ, Γκονζάλες, Ρόχας, Πάγκαλος, Κρητικός.


Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δ. Αττικής), βοηθοί: Βασίλης Καμπούρης (Εύβοιας), Φλώριος Ελευθερίου (Αθηνών). Τέταρτος: Γεώργιος Φουκάκης (Ηρακλείου).
Απόλλων Σμύρνης: Πίτκας, Ψιάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Ηρακλής (89' Χατζής), Πινέιρο, Άρσιτς (63΄Φαρία), Βάντερσον, Λαγός (53΄Σουάνης), Τζιώρας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: