Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επαναπροσδιορίζει το μπάσκετ»

Τη δυνατότητα να αλλάξει το μπάσκετ έχει σύμφωνα με το δημοσιογράφο Μάικ Πράντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και σε άρθρο του στην ιστοσελίδα sbnation.com εξηγεί πόσο σπουδαίο είναι το ταλέντο του.

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επαναπροσδιορίζει το μπάσκετ»
Η βελτίωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι διαρκής και σχεδόν άπαντες οι ειδικοί του μπάσκετ στο ΝΒΑ προεξοφλούν πως σε λίγα χρόνια θα είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ.

Επιστέγασμα αυτής της συνεχούς εξέλιξής του άσου των Μιλγουόκι Μπακς είναι η ανάδειξή του σε κορυφαίο παίκτη στην Ανατολική Περιφέρεια για την περασμένη εβδομάδα.

Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα sbnation.com o Αμερικάνος δημοσιογράφος-αναλυτής του ΝΒΑ, Μάικ Πράντα, αναλύει στιγμή-στιγμή μία από τις εντυπωσιακότερες φάσεις με πρωταγωνιστή τον Έλληνα φόργουορντ και δίνει τα συμπεράσματά του για τις αδυναμίες που έχει ακόμα το παιχνίδι του και για το σημείο που μπορεί να φτάσει η καριέρα του, αν συνεχίσει να δουλεύει με αυτόν το ρυθμό.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από το άρθρο στο sbnation.com παρακάτω:

«Το ΝΒΑ δεν έχει δει ποτέ έναν γκαρντ με ύψος 2,10 που τρέχει και πηδάει σαν γαζέλα, ενώ επεξεργάζεται πληροφορίες σαν κάποιον υπερ-υπολογιστή. (Και ναι είναι γκαρντ). Είναι στο διαγωνισμό καρφωμάτων φέτος, οπότε η άνοδός του από καλτ ήρωας σε ένα πραγματικό φαινόμενο ξεκινάει τώρα. Οι δυνατότητές του φτάνουν τόσο ψηλά που ούτε τα μακριά σαν ουρανοξύστη χέρια του δεν μπορούν να τις αγγίξουν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: