Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Το θράσος της ΑΕΚ κόντυνε τον Ολυμπιακό!!

O Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog για τη σπουδαία εμφάνιση της Ένωσης μέσα στο Φάληρο. Η συμπτωματική ισοφάριση, το 1-2 που δεν έγινε και η ψήφος στον Μελισσανίδη. Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στην πρώτη της κόντρα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Έδειξε με τη σπουδαία απόδοσή της αυτά που είχε ανάγκη, μάλιστα μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού που ζητούσε νίκη, και τελικά έφυγε με ψηλά το κεφάλι και με το 1-1 στην τσέπη. Τι έδειξε η ΑΕΚ; Ότι είναι ΑΕΚ και από τη Β΄ εθνική.
Έκπληξη ο Ολυμπιακός. Νωθρός, ασύνδετος θυσίασε ένα πρώτο ημίχρονο, ανίκανος να επιβληθεί απέναντι στην τολμηρή, τη θρασύτατη ΑΕΚ που πριν το πρώτο πεντάλεπτο είχε την ευκαιρία να σκοράρει. Το δοκάρι της ΑΕΚ, όμως, δεν λειτούργησε σαν προειδοποίηση στους πρωταθλητές, που τελικά ήταν απροετοίμαστοι ψυχολογικά για τις ειδικές συνθήκες του αγώνα.
Η μεν ΑΕΚ να τα δίνει όλα με κόντρα τον διαιτητή, να κρατάει την μπάλλα, να μη χάνει την οργάνωση και την καλή αμυντική λειτουργία της και να κάνει με επιτυχία το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Αυτή η πίεση της ΑΕΚ ήταν η αιτία ο Ολυμπιακός να πέφτει σε λάθη χοντρά, τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιλιβόγεβιτς σουλούπωσε την κατάσταση, ο πρωταθλητής πήρε τις πρωτοβουλίες, όμως η ΑΕΚ ήταν αυτή που θα μπορούσε να βάλει το δεύτερο γκολ μετά τη "συμπτωματική" ισοφάριση. Μια κεφαλιά από κοντά στον γκολκήπερ της ΑΕΚ του Διαμαντάκου βρήκε πρώτα στον Μιλιβόγεβιτς πριν καταλήξει στο πλεκτό.
Ο Ολυμπιακός έδειξε και σε αυτό το ματς ότι έχει πρόβλημα όταν απέναντι του υπάρχει οργανωμένη άμυνα.

ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ψήφισε Μελισσανίδη!!! Το καταγράφει ο apodytiriakias.gr

Οπως το γράφω, κι όπως το διαβάζεις. Δεν ξέρω άν κάποιοι περίμεναν αυτή την αντίδραση, αλλά ήταν ξεκάθαρη η προτίμηση των οπαδών του Ολυμπιακού, που βρέθηκαν στο
Καραϊσκάκη για το ντέρμπυ με την ΑΕΚ, στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Την εξέφρασαν με όλους τους τρόπους.
Δεν υπάρχει κανένας Αλαφούζος και κανένας Σαββίδης για τον ελιτίστα οπαδό του Ολυμπιακού. Κοντά στα δυο χρόνια που βλέπουμε πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ, η ατμόσφαιρα ποτέ δεν ήταν τέτοια. Ούτε στα ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό, ούτε με τον ΠΑΟΚ. Και δεν χρειάζεται να τελειώσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ για να κανουμε τη σούμα.
Της πουτάνας το μαγκάλι στο Καραϊσκάκη. Καπνογόνα παντού καθυστέρησαν την έναρξη του αγώνα ώστε να υπάρχει ορατότητα, σφυρίγματα όταν οι ΑΕΚτζήδες είχαν την κατοχή της
μπάλας και συνεχή συνθήματα.
Μιλάμε για την ψυχολογία του γάβρου οπαδού που διαμορφώνεται από την αναγνώριση του Μελισσανίδη ως του μοναδικού σοβαρού αντιπάλου απέναντι στον Μαρινάκη.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: