Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Είναι πολλά τα προβλήματα, Άγγελε…!

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής, αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο παραμένουν πολλά για τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Είναι πολλά τα προβλήματα, Άγγελε…
Την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ξεκίνησε ουσιαστικά από χθες ο ΠΑΟΚ.

Το ευχάριστο ήταν πως επιστρέφει ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος είχε μείνει εκτός δράσης από τις αρχές Δεκεμβρίου. Ο διεθνής μέσος αναμένεται να είναι στην «ασπρόμαυρη» αποστολή, λόγω και της απουσίας του τραυματία Φάνη Τζανδάρη, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει ως βασικός.

Από εκεί και πέρα, ο Άγγελος Αναστασιάδης μετράει αρκετές και σημαντικές απουσίες, στην προσπάθειά του για «αντεπίθεση» μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού και ξεκίνησε αγωγή, ο Στέφανος Αθανασιάδης αισθάνεται ενοχλήσεις και χθες έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία. Σήμερα, όμως, θα φανεί αν ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» μπορεί να προλάβει να αγωνιστεί στο προσεχές ματς.

Επίσης, ο Ιτάνζ αισθανόταν ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα και ο Σαλπιγγίδης έμεινε έξω λόγω πόνων στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού. Με όλα αυτά τα προβλήματα προσπαθεί ο Αναστασιάδης να καταστρώσει τα πλάνα του, σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα και τον ίδιο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: