Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Παντζιαράς: «Ο κόσμος του Άρη δεν τρώει κουτόχορτο» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Δόξας Δράμας Ανδρέας Παντζιαράς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλη την εβδομάδα ήμουν προβληματισμένος για κάποιους που έλεγαν κάποια πράγματα για μένα και τώρα στρουθοκαμηλίζουν. Όλα όσα ακούστηκαν είναι αστειότητες και γελοιότητες. Η Δόξα με  τον Πανσερραϊκό ήταν πολύ καλύτερη από ότι ήταν χθες με τον Άρη και μάλιστα όλοι οι δημοσιογράφοι και ο προπονητής των Σερρών μας έδιναν συγχαρητήρια. Με την Καβάλα είχαμε τέσσερις βασικές απουσίες και επίσης είχαμε δυο κλασσικές ευκαιρίες και το δεύτερο γκολ το φάγαμε στο 89’».

Για όσα είπε ο Χατζηιωάννου: «Με τον Πανσερραϊκό είχαμε επτά κίτρινες κάρτες για σκληρά μαρκαρίσματα, αυτά είναι αστειότητες. Όταν χάνουν και μετά ασχολούνται με τον αντίπαλο δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν το πρωτάθλημα. Κάποιοι Δραμινοί έλεγαν όλοι την εβδομάδα ότι επειδή είμαι Άρης θα τους δώσουμε το παιχνίδι και εμείς είμαστε άνθρωποι. Τα μεγαλείο του Άρη είναι τεράστιο και μια νίκη επί του Άρη σου δίνει τεράστια κίνητρα. Αν ο Άρης δεν πάρει το πρωτάθλημα δεν φταίει η Δόξα… Ο Άρης χτίστηκε στις 19 Ιουλίου και έχει την εικόνα αυτή. Έπεσε στη Γ Εθνική για να ανέβει τρένο. Ο κόσμος του Άρη δεν τρώει κουτόχορτο. Η Δόξα το καλοκαίρι δεν έκανε ούτε τρεις μέρες προπόνηση,  φτιάχτηκε την Πέμπτη και Κυριακή έπαιζε αγώνα. Όλο το μπάτζετ  μας δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ».

Για την παρουσία του κόσμου: «Έπαιζε χτες Δόξα-Άρης και είχε 6-7 χιλιάδες κόσμο στις κερκίδες που ήταν άψογος. Ποιες ομάδες στην Σούπερ Λίγκα μπορούν να φέρουν τόσο κόσμο στο γήπεδο;»

Για το αν ο Άρης μπορεί να πάρει την άνοδο: «Ο Άρης εάν κάνει δέκα νίκες πιστεύω μπορεί να ανέβει, στο χέρι του είναι».

Για την εικόνα που αποκόμισε από τον Άρη: «Αυτό που φαινόταν ήταν το μεγάλο άγχος που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Με τον Ντομπρασίνοβιτς φαίνεται πως αν δεν του βγει κάτι, τότε μπλοκάρεται η ομάδα και έχει προβλήματα».

Για την Δόξα Δράμας: «Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε να κρατήσουμε τον κορμό που έχει η ομάδα και του χρόνου να πρωταγωνιστήσουμε για να κερδίσουμε την άνοδο στην Football League».

Ακούστε όσα είπε ο Ανδρέας Παντζιαράς στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: