Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Η... τρομακτική «τιμή» του Κουτίνιο!!

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν, ο Μπρένταν Ρότζερς τρομάζει μόνο στην ιδέα να σκεφτεί πόσο πολύ θα έχουν ανέβει οι «μετοχές» του παίκτη στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο».
Κατακόρυφα έχει ανέβει η αξία του Φελίπε Κουτίνιο στην μεταγραφική αγορά, μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της Λίβερπουλ.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Μπρένταν Ρότζερς, ανέφερε σε δηλώσεις του, πως... τρομάζει μόνο στην ιδέα να ρωτήσει πόσο αξίζει αυτή τη στιγμή ο παίκτης, την ώρα που δείχνει μάλιστα, συνεχή σημάδια βελτίωσης.
«Ο Κουτίνιο λειτουργεί σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Οι εμφανίσεις του, ιδίως από τότε που υπέγραψε το συμβόλαιό του, είναι απόλαυση να τις βλέπεις. Έχει μια ταπεινότητα, θέλει να δουλέψει και είναι μεγάλη η χαρά να συνεργάζομαι μαζί του», υπογράμμισε πρωτίστως.
«Ήταν 8,5 εκ. λίρες πριν από λίγα χρόνια, είναι τρομακτικό να ξέρω πόσο αξίζει τώρα. Ήρθε στα 19, εξακολουθεί να αναπτύσσεται. Είναι ένας συγκλονιστικός ποδοσφαιριστής. Για να νικήσει τον Τζο Χαρτ από αυτήν την οπτική γωνία, με αυτή τη δύναμη, ήταν εκπληκτικό», προσέθεσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: